Fırsat Bedava 4070Ti !!!

filmlerinizinden

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
Benim o kadar sürmüyor Batman'a kaç defa başvurdum Max 2 ay
Hocam Kodu Bile 4070 Göstiyor 4070Tİ yazılmış ama Ürün Özelliklerin de de 4070 Göstiyor
Trendyol Gibi Büyük Bir Firma Hatta Yapamaz

GV-N4070GAMING OC-12GD Google Aratığımızda Bütün Sitelerde 4070

okankayci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
41
Hocam Kodu Bile 4070 Göstiyor 4070Tİ yazılmış ama Ürün Özelliklerin de de 4070 Göstiyor
Trendyol Gibi Büyük Bir Firma Hatta Yapamaz

GV-N4070GAMING OC-12GD Google Aratığımızda Bütün Sitelerde 4070
hangi büyük firmadan bahsediyoruzi. Karaktersizi, dolandırıcı olandan mı ben uygulamasını dahi sildim böyle karaktersiz müşteriyi keriz yerine koyan firma görmedim. 2 soru sorulmuş birine ti demiş diğerine düz eski trendyoldan eser yok mahalle esnafına dönmüş dolandırıcılık peşindeler (Hakkı bilen esnafları tenzih ederdim.)

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Hocam bu süreci nasıl yönettiniz? Ne aldınız, size ne ulaştı? Daha sonrasında neler yaptınız bilgilendirebilir misiniz?
Ürünü aldım iptal ettiler fiyat yanlış diye ama gerekçe olarak tedarik edilemeyen ürün dediler bende haklarımi bildiğim için tüketici mahkemesine başvuru yaptım tüketiciyi yanıltıcı tutum sergiledikleri için mahkeme beni haklı buldu aynı fiyattan ürünü bana verdiler tabi stokta olmadığı için ventus 3x teklif ettiler onu istemedim daha üst modelini istedim Gaming x Trio verdiler

Ysuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ürünü aldım iptal ettiler fiyat yanlış diye ama gerekçe olarak tedarik edilemeyen ürün dediler bende haklarımi bildiğim için tüketici mahkemesine başvuru yaptım tüketiciyi yanıltıcı tutum sergiledikleri için mahkeme beni haklı buldu aynı fiyattan ürünü bana verdiler tabi stokta olmadığı için ventus 3x teklif ettiler onu istemedim daha üst modelini istedim Gaming x Trio verdiler

Peki bizim yaşadığımız durumda ne yapmalıyım? Satıcıya sor bölümünden sorulan 40-50 küsür soruya ısrarla satılan ürünün 4070 Ti olduğunu belirtti Trendyol. Siparişlerim kısmında sipariş verdiğim ürünün ismi 4070 Ti, ama gönderilen ürün 4070.

Ekli dosyalar

• ürün.png
    ürün.png
    19.8 KB · Görüntüleme: 21

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Peki bizim yaşadığımız durumda ne yapmalıyım? Satıcıya sor bölümünden sorulan 40-50 küsür soruya ısrarla satılan ürünün 4070 Ti olduğunu belirtti Trendyol. Siparişlerim kısmında sipariş verdiğim ürünün ismi 4070 Ti, ama gönderilen ürün 4070.
İade et thh ye başvuru yap tüketiciyi kandırma politikası izlediklerini de yaz dilekçeye

Allah'a şükür iyiyim cano sen nasılsın

Ysuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İade et thh ye başvuru yap tüketiciyi kandırma politikası izlediklerini de yaz dilekçeye
Tamamdır Trendyol'u aradım görüştüm şimdi yanlış ürün geldi bildirimi yapın tedarik edilebiliyorsa gönderilir edilemiyorsa iade yaparız dediler. %99 tedarik edemiyoruz diyeceklerdir zaten. Sonrasında iade yapıp THH ye başvuruda bulunurum. Peki oradan çıkacak sonuç ne oluyor? Tekrardan aynı fiyat üzerinden ödeme yapıp 4070 Ti gönderimi mi?

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Tamamdır Trendyol'u aradım görüştüm şimdi yanlış ürün geldi bildirimi yapın tedarik edilebiliyorsa gönderilir edilemiyorsa iade yaparız dediler. %99 tedarik edemiyoruz diyeceklerdir zaten. Sonrasında iade yapıp THH ye başvuruda bulunurum. Peki oradan çıkacak sonuç ne oluyor? Tekrardan aynı fiyat üzerinden ödeme yapıp 4070 Ti gönderimi mi?
Sen o fiyattan o ürünü aldın aynı fiyattan aynı model ürünün gönderimini yaparlar ellerinde yoksa muadil ürün olur ama kesin karar çıkar diyemeyiz firmanim da savunması istenecek biraz uzun süren bir iş bu

yepez

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
valla ben THH'ye başvurdum. bu süreçte ekran kartını iade etmem gerekiyor mu ona çok emin değilim. olmadı zaten karar çıkana kadar bunun fiyatı yükselir satar ya da kullanırım :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri