Öneri Before / After 🙂

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Sonunda Çocukların Okulunu Bahane Edip yıllardır Hasretini Çektiğin Gamer Sistemi Topladım. 🙂
Bir de Taner hocamın yapmış olduğu kampanya ile aldığım koltuk ise son noktayı koydu. Tek eksik gördüğüm şuan ki kullandığım Creative 2+1 ses sistemi masada çok garip duruyor. Bunun yerine uygun ses veren iki gamer hoplarör düşünüyorum fakat fiyatlar çok uçuk kaçık acaba aşağıda masanın görünmeyen kısımlarına falan mı saklamam gerek önerilerinize açığım. Saygılar.

Ekli dosyalar

• IMG_20230310_175538.jpg
    IMG_20230310_175538.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20230302_112058.jpg
    IMG_20230302_112058.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20230310_175658.jpg
    IMG_20230310_175658.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 131
  • IMG_20230310_175633.jpg
    IMG_20230310_175633.jpg
    845.6 KB · Görüntüleme: 139

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
Sonunda Çocukların Okulunu Bahane Edip yıllardır Hasretini Çektiğin Gamer Sistemi Topladım. 🙂
Bir de Taner hocamın yapmış olduğu kampanya ile aldığım koltuk ise son noktayı koydu. Tek eksik gördüğüm şuan ki kullandığım Creative 2+1 ses sistemi masada çok garip duruyor. Bunun yerine uygun ses veren iki gamer hoplarör düşünüyorum fakat fiyatlar çok uçuk kaçık acaba aşağıda masanın görünmeyen kısımlarına falan mı saklamam gerek önerilerinize açığım. Saygılar.
görüntü olarakta ortamı bozuyolar hocam bence değiştirin

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Bence de görüntü olarak kötü duruyor. Gözükmeseler daha iyi gibi. Birde çocuklarınız o PC de öyle oyunlar mı oynuyor :D Kaliteli oyunlar açın da çocukluk hâllerini güzel zamanlarla geçirsinler.

lutfullahyaman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Canavarrrrrrr gözükmemesi baya iyi beğendim kıskanılmamasına imkan yok

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
o ses sistemi kalkıp şöyle güzelde bi aydınlatma yapılsa tadından yenmez bide güzel bi wallpaper bulursanız

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
378
hayırlı olsun hocam tekrardan nasipse bende tamaladım sayılır . uzun sure pc basında calısınca bahce sandalyelerı bel fıtıg yapıcaktı bellerım den agrıdam artık uyuyamaz olmustum. sagolasın forum sayesınde koltuk ındırımı kazandım ve aldım . biz popolar bır rahat etmıyormus megersem saatlerce dursamda sadece alttan bır terleme yasıyorum :D

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
görüntü olarakta ortamı bozuyolar hocam bence değiştirin
Valla aklımdan öyle geçiyor ama sesi güzel gibi ama görüntü ne biliyim işte yakışmadı 🤷🏻‍♂️
Bence de görüntü olarak kötü duruyor. Gözükmeseler daha iyi gibi. Birde çocuklarınız o PC de öyle oyunlar mı oynuyor :D Kaliteli oyunlar açın da çocukluk hâllerini güzel zamanlarla geçirsinler.
Hocam büyük oğlan la ben dün itibari ile Call of duty modern warfare 2 oyununu bitirdik.
Küçük oğlan da roblox hastası 😄
Pc de ki oyunlar ;

Call of duty modern warfare 2

Wolfenstein The New order

40.000 Warhammer DarkTide

Warfram

WarTunder

Gta 5

Apex Legends

TombRaider

Yer kalmadığı için için şuan hocamın 2.5 SSD indirimi çıkarsa diye bekliyorum 2tb ve üzeri 😊🙋🏻‍♂️

Güzel günlerde kullanın hocam maşallah aslanlara da :giggle:
Allah razı olsun hocam. Sayenizde oldu gerçekten insta dan hatta Kasım ayı siparişlerini ben verince Ss atmıştım siz durum durum yapmıştınız o günden beri ufak ufak başlamıştım sistem toplamaya şimdi Bi 2.5“ SSD ve soğutucu kaldı artık 😊🙋🏻‍♂️

Canavarrrrrrr gözükmemesi baya iyi beğendim kıskanılmamasına imkan yok
Aynen sesi güzel aslında ama ne bileyim diğerlerini test etmediğim için de olabilir 😄

o ses sistemi kalkıp şöyle güzelde bi aydınlatma yapılsa tadından yenmez bide güzel bi wallpaper bulursanız
Evet hocam aslında bu oda çocukların odası elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum fakat öncelik donanım. Sonrasında sizin de dediğiniz gibi aydınlatma olacak illaki 😊🙋🏻‍♂️

hayırlı olsun hocam tekrardan nasipse bende tamaladım sayılır . uzun sure pc basında calısınca bahce sandalyelerı bel fıtıg yapıcaktı bellerım den agrıdam artık uyuyamaz olmustum. sagolasın forum sayesınde koltuk ındırımı kazandım ve aldım . biz popolar bır rahat etmıyormus megersem saatlerce dursamda sadece alttan bır terleme yasıyorum :D
Aynen hocam 125 kg yum inan valla koltukda uyuyasım geldi geri yatması yaylanması 🙂 ninni gibi geliyor 😄

Hayırlı olsun Hocam güzel günlerde kullanın. Koltuğu görünce kaçırdığıma tekrar üzüldüm :D
Valla sizin adınıza bende üzüldüm çok iyi geldi en kısa zamanda size de kısmet olur inşallah

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Valla aklımdan öyle geçiyor ama sesi güzel gibi ama görüntü ne biliyim işte yakışmadı 🤷🏻‍♂️

Hocam büyük oğlan la ben dün itibari ile Call of duty modern warfare 2 oyununu bitirdik.
Pc de ki oyunlar ;

Warfram

WarTunder

Gta 5

Apex Legends

TombRaider

Yer kalmadığı için için şuan hocamın 2.5 SSD indirimi çıkarsa diye bekliyorum 2tb ve üzeri 😊🙋🏻‍♂️

Allah razı olsun hocam. Sayenizde oldu gerçekten insta dan hatta Kasım ayı siparişlerini ben verince Ss atmıştım siz durum durum yapmıştınız o günden beri ufak ufak başlamıştım sistem toplamaya şimdi Bi 2.5“ SSD ve soğutucu kaldı artık 😊🙋🏻‍♂️

Aynen sesi güzel aslında ama ne bileyim diğerlerini test etmediğim için de olabilir 😄

Evet hocam aslında bu oda çocukların odası elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum fakat öncelik donanım. Sonrasında sizin de dediğiniz gibi aydınlatma olacak illaki 😊🙋🏻‍♂️

Aynen hocam 125 kg yum inan valla koltukda uyuyasım geldi geri yatması yaylanması 🙂 ninni gibi geliyor 😄

Valla sizin adınıza bende üzüldüm çok iyi geldi en kısa zamanda size de kısmet olur inşallah
Hayırlı olsun hocam bide kendi emeğinizle topladıysanız o verdiği haz bi başka oluyo

Küçükken hangimiz roblox tarzı oyun oynamadıkki

YAVUZKAGAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Masanın tablasının alt yüzüne silikonla yapıştırın.Hem yerde durmaz hem görünmez.

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Masanın tablasının alt yüzüne silikonla yapıştırın.Hem yerde durmaz hem görünmez.
Evet hocam aslında TV ünitesi üstünde bulunan malzemelerden alıp yukarı da koyabilirim veya dediğiniz gibi alt kısıma raf yapıp oraya da koyabilirim. Alt diz karşısına biraz üst kısma yaparsam gözükmez aslında. Teşekkürler

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61

Pc de ki oyunlar ;

Warfram

WarTunder

Gta 5

Apex Legends

TombRaider

hocam sistem özellikleri ne

Graxthe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
83
Allah bağışlasın hocam umarım hem eğlenerek hem de verimli kullanır çocuklar tabi babaları da eğlensin :D

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
hocam sistem özellikleri ne
Asus Prime B660m k d4 anakart
Intel İ5 12400F
Asus GeForce RTX 3070
Xpg TUF 2x8 16gb ram
Hocam

Allah bağışlasın hocam umarım hem eğlenerek hem de verimli kullanır çocuklar tabi babaları da eğlensin :D
Kesinlikle hocam öncelik çocuklar 😄

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
Çok teşekkür ederim sağ olun 🙂🙋🏻‍♂️

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Masanın görünmeyen kısımlarına sabitlemek güzel olabilir ses sistemini. Arkaya tablo ışık v.s ile dekor yaparsanız çocukların gözüne daha iyi gelir sadelik pek seveceklerini sanmam. Hayırlı olsun tekrardan umarım bize de çocuklarımızla oyun keyfi yapmak nasip olur. :)

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hayırlı olsun hocam evet hoparlör pek estetik durmamış baya sırıtıyor :D

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Hayırlı olsun hocam evet hoparlör pek estetik durmamış baya sırıtıyor :D
teşekkürler evet masanın alt kısmına masanın ölçüsünde ince uzun bi raf yaptırıp oraya koymayı planlıyorum .

Masanın görünmeyen kısımlarına sabitlemek güzel olabilir ses sistemini. Arkaya tablo ışık v.s ile dekor yaparsanız çocukların gözüne daha iyi gelir sadelik pek seveceklerini sanmam. Hayırlı olsun tekrardan umarım bize de çocuklarımızla oyun keyfi yapmak nasip olur. :)
evet o da aklımda inşaAllah size de en kısa zamanda nasip olur öyleyse:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri