- Tepki
- 6
bi koltuk alamadım ya
2700 civarı rampage falan vardı ama taşıma kapasitesi bana uymadığı için almamıştım bu ürün ilaç gibi geldibi koltuk alamadım ya
Teşekkürler . inşaAllah en kısa zamanda size de kısmet olurHayırlı olsun hocam darışı başıma.
evet hocam bir raf yapıp hepsini oraya alacağım teşekkürler.Büyük olan kısmı masanın altına, küçük olanı masada kalacak şekilde ayarlayabilirsin.
Maşallah abi senden çok çocukların sevindi gibi buna bı insanın babasının gamer olmasını kim istemez kiSonunda Çocukların Okulunu Bahane Edip yıllardır Hasretini Çektiğin Gamer Sistemi Topladım.
Bir de Taner hocamın yapmış olduğu kampanya ile aldığım koltuk ise son noktayı koydu. Tek eksik gördüğüm şuan ki kullandığım Creative 2+1 ses sistemi masada çok garip duruyor. Bunun yerine uygun ses veren iki gamer hoplarör düşünüyorum fakat fiyatlar çok uçuk kaçık acaba aşağıda masanın görünmeyen kısımlarına falan mı saklamam gerek önerilerinize açığım. Saygılar.
Yaşım 36 kardeşim en son 2010 da Casper Nirvana nın hazır sistemini alıp, Call of duty black ops ve nfs undergrand, half layf, counter strike falan oynuyorduk. 2015 den sonra istemsiz kaldım. O gün bugündür sistem bakarım ama bütçe yoktu. Bu zamana kısmet oldu ama çocuklar da büyüdü bu esnada. Çocukların okulu bahene ettik işte bu vesile ileMaşallah abi senden çok çocukların sevindi gibi buna bı insanın babasının gamer olmasını kim istemez ki![]()
Bence de görüntü olarak kötü duruyor. Gözükmeseler daha iyi gibi. Birde çocuklarınız o PC de öyle oyunlar mı oynuyorKaliteli oyunlar açın da çocukluk hâllerini güzel zamanlarla geçirsinler.
Merhaba Sizinde ön panel gelmişti sanırım carsair den istemiştik, çok sevindim sizin adınızaKasanın mesh olmasına kadar herşey çok güzel hocam elinize sağlık. Ben de sizin sayenizde kasamda(corsair 4000 x) mesh panele sahibimBu sebeple tekrar teşekkürlerimi edeyim. Bende de 2 eksik kaldı soğutucu ve koltuk. Onları da tamamlanabilirsem bi before after da benden gelir.
![]()
MASA'ALLAH diorum INSA'ALLAH bizdede olur ALLAH nasip etsinSonunda Çocukların Okulunu Bahane Edip yıllardır Hasretini Çektiğin Gamer Sistemi Topladım.
Bir de Taner hocamın yapmış olduğu kampanya ile aldığım koltuk ise son noktayı koydu. Tek eksik gördüğüm şuan ki kullandığım Creative 2+1 ses sistemi masada çok garip duruyor. Bunun yerine uygun ses veren iki gamer hoplarör düşünüyorum fakat fiyatlar çok uçuk kaçık acaba aşağıda masanın görünmeyen kısımlarına falan mı saklamam gerek önerilerinize açığım. Saygılar.
hocamın Youtube kanalını 2018 den beri ara ara takip eder uygun fiyatlara sistem toplamaya çalışırdım. Her toplamak isteyişimde bir aksilik çıkar veya fiyatı çok yüksek bulurdum. yaşım 36 oldu artık işin ucu çocuklara dayandıaqa be boizdede olsa ya keske
Ben azertbaycanda yasiyorum sistem savaslarinada katilmak icin foto attim 6 tane videio cekemedim salonda oynuyom onlarida bi sonraki sistem savaslarina koyarsaniz sevinirim INSA'ALLAH alirim ama bisorun var oda 6 yildir dedem bilmeden oyun oynuyorum kendisi izin vermiyo am aben oynuyorum eskiden mouse pa d yoktu kendim yaptim sonra dedem benden ne istiyon dedi bende RGB klavye ve mouse dedim hemen aldi oyun icin oldugunu hala bilmiyor dierleri cok pahaliydi bunu aldik sukur bunada sukurhocamın Youtube kanalını 2018 den beri ara ara takip eder uygun fiyatlara sistem toplamaya çalışırdım. Her toplamak isteyişimde bir aksilik çıkar veya fiyatı çok yüksek bulurdum. yaşım 36 oldu artık işin ucu çocuklara dayandıonları bahane edip 3 5 aydır sistem topluyorduk hocam acele etme dedi instagramdan . Onların sayesnde oldu . gurubu takip etmekte büyük fayda var. Alırsınız en kısa zamanda inşaAllah.
Yaş küçük o zaman sizinBen azertbaycanda yasiyorum sistem savaslarinada katilmak icin foto attim 6 tane videio cekemedim salonda oynuyom onlarida bi sonraki sistem savaslarina koyarsaniz sevinirim INSA'ALLAH alirim ama bisorun var oda 6 yildir dedem bilmeden oyun oynuyorum kendisi izin vermiyo am aben oynuyorum eskiden mouse pa d yoktu kendim yaptim sonra dedem benden ne istiyon dedi bende RGB klavye ve mouse dedim hemen aldi oyun icin oldugunu hala bilmiyor dierleri cok pahaliydi bunu aldik sukur bunada sukur
herkesin RAMAZAN ayi kutlu olsun
Yaş küçük o zaman sizindede müsaade etmiyorsa arada onun da gönlünü yapmak lazım
iki el cs go oynasa sinir stres kalmaz
dedeler hocalar fln hepsi dioki oynamayin kendisi 1 saat oynasin cs de globale cikar
![]()
Hayırlı olsun hocamİkinci Kampanya Olan Bomba2 den aldığım ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Before / After'ı olsun bu da
Gurup sayesinde ve Taner hocam'ın @OceanLaB ' instagram story lerinden görüp aldığım ürünlerden ortalama 5318₺ kar ettim. Taner Hocam ve emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkürler.
Müsaadeniz olursa,
Kâr ettiğim Ürünler Kısaca ;
MSI Optix G2712 27 monitör Aldığım sitedeki fiyat 3900₺ Güncel : 7000₺ Kâr 3100₺
Asus Tuf gaming M3 Aura 200₺ Güncel 300 Kâr 100₺
Msı Vigor GK50 Low Profile Tr RGB mekanik Klavye 1180₺ aldığım sitede güncel 1800₺ Kâr 620₺
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB/s M2 PCIe Nvme 3D NAND SSD halen 1199 kâr yoko zaman dan beri indirimde
DXRACER Prince serisi oyuncu koltuğu tebilon kredi kartı taksitle 3552₺ Güncel fiyatı 4368₺ kâr 816₺
Birde İD-COOLER FORSOT SIVI Soğutucu 1199 ₺ Güncel fiyatı 1881,41₺ Kâr 682₺
Grubun ve siz değerli üyelerin bana vermiş oldu bilgiler ise, kesinlikle Paha biçilemez. Saygılar herkese.
Teşekkürler hocamHayırlı olsun hocam
Arkadaşlar bu sıvı soğutucu fanı cpu yazan yere bağladık. Bios dan ekstra bir fan devir ayarı falan yapacak mıyım? Çok yavaş çalışıyor gibi geldi bana. Soğutma güzel ondan yana sorun yok.İkinci Kampanya Olan Bomba2 den aldığım ID-Cooling FrostFlow X 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Before / After'ı olsun bu da
Gurup sayesinde ve Taner hocam'ın @OceanLaB ' instagram story lerinden görüp aldığım ürünlerden ortalama 5318₺ kar ettim. Taner Hocam ve emeği geçen herkese ayrı ayrı çok teşekkürler.
Müsaadeniz olursa,
Kâr ettiğim Ürünler Kısaca ;
MSI Optix G2712 27 monitör Aldığım sitedeki fiyat 3900₺ Güncel : 7000₺ Kâr 3100₺
Asus Tuf gaming M3 Aura 200₺ Güncel 300 Kâr 100₺
Msı Vigor GK50 Low Profile Tr RGB mekanik Klavye 1180₺ aldığım sitede güncel 1800₺ Kâr 620₺
Kioxia Exceria NVMe 1TB 1700MB-1600MB/s M2 PCIe Nvme 3D NAND SSD halen 1199 kâr yoko zaman dan beri indirimde
DXRACER Prince serisi oyuncu koltuğu tebilon kredi kartı taksitle 3552₺ Güncel fiyatı 4368₺ kâr 816₺
Birde İD-COOLER FORSOT SIVI Soğutucu 1199 ₺ Güncel fiyatı 1881,41₺ Kâr 682₺
Grubun ve siz değerli üyelerin bana vermiş oldu bilgiler ise, kesinlikle Paha biçilemez. Saygılar herkese.