Öneri Before / After 🙂

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Sonunda Çocukların Okulunu Bahane Edip yıllardır Hasretini Çektiğin Gamer Sistemi Topladım. 🙂
Bir de Taner hocamın yapmış olduğu kampanya ile aldığım koltuk ise son noktayı koydu. Tek eksik gördüğüm şuan ki kullandığım Creative 2+1 ses sistemi masada çok garip duruyor. Bunun yerine uygun ses veren iki gamer hoplarör düşünüyorum fakat fiyatlar çok uçuk kaçık acaba aşağıda masanın görünmeyen kısımlarına falan mı saklamam gerek önerilerinize açığım. Saygılar.

Selman hocam valla siz çok iyi bir babasınız çocuklarınızın gözünden belli oluyor maşallah ben harici hoparlör kullanmıyorum kulaklik dısında oyüzden size öneri yapamıyorum sadece düsüncemi yazmaya girdim konuya :)

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
213
Selman hocam valla siz çok iyi bir babasınız çocuklarınızın gözünden belli oluyor maşallah ben harici hoparlör kullanmıyorum kulaklik dısında oyüzden size öneri yapamıyorum sadece düsüncemi yazmaya girdim konuya :)
Çocukları bahane edip önce ben oynuyorum işte 😃 teşekkürler kulaklık kullanıyoruz genelde ama bu creative in sesi de çok hoşuma gidiyor. O yüzden müsait bir zaman da görüntüyü ortadan kaldırıp masa altına yer yapacağım ismet olursa. Saygılar sunuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri