heyecanının farkındayım kral sabrın sonu selamet bence çok şanslısın aldığın içinBen bu pc hocası goat sistemini aldım ama almaz olaydım arkadaş Bir bilgisayarı toplamak ne kadar zor olabilir ki
1 2 haftaya falan geliyor bu sıstemler cok yavas calısıyorlarBen bu pc hocası goat sistemini aldım ama almaz olaydım arkadaş Bir bilgisayarı toplamak ne kadar zor olabilir ki
Bana cumartesi aldım pazartesi vericez dedi sonra aradık 2 ahfta bekleyin dedi kafayı yiyorum kaç gündür1 2 haftaya falan geliyor bu sıstemler cok yavas calısıyorlar
kafayı yemelık bır durum yok 1 2 belkı 3 haftaya kadar sarkabılır cok yavaslar yapacak bır sey yok ne yazık kiBana cumartesi aldım pazartesi vericez dedi sonra aradık 2 ahfta bekleyin dedi kafayı yiyorum kaç gündür
Alabildiğine şükret kardeşim ben kaçırdım valla stok olsa anında gidip alıcam ama işteBana cumartesi aldım pazartesi vericez dedi sonra aradık 2 ahfta bekleyin dedi kafayı yiyorum kaç gündür
https://forum.pchocasi.com.tr/konu/pchocasi-goat-cok-sesli-calisiyor.65755/#post-489691 bi arkadaş almış hocam?Alabildiğine şükret kardeşim ben kaçırdım valla stok olsa anında gidip alıcam ama işte
Beyler beni bi aydınlatın allah aşkına ya tekrar gelmez mi böyle bi sistem intel nvidia valla çok pişmanım keşke çıkmasaydım hiç nasıl geç haberim oldu anlamıyorum elimizdeki para eriyor beklettikçe
Evet bana 15 gün dediler sürpriz şekilde dün aradılar gelin alın diye.
Ben henüz kimse almamış demedim ki ne güzel alabilmişsin dedim kaçırdığıma yanıyorum günlerdir dostum. Heyecanını anlıyorum ama zamanında biz de pc aldık heyecanını yaşadık günlerce yani normaldir vatan bilgisayar sadece pch goat üzerine mi çalışsın sonuçta...
Sadece sen almadin farkindaysan 1000 kisi aldi parca temini parcalar sorunsuz mu diye bakiyorlar 1 gunde testde tutuyorlarBen bu pc hocası goat sistemini aldım ama almaz olaydım arkadaş Bir bilgisayarı toplamak ne kadar zor olabilir ki
Sistem aldın heyecanlısın bir an önce gelmesini istiyorsun fakat 1 gün içinde 1000 kişi aldı sistemi, hele birde çok fazla kişinin aldığı bir şubeden aldıysan daha fazla beklemen gerekecek, yapılacak bir durum yok maalesef... GencerGamingden 2-3 Hafta sistem bekleyenler oldu.Ben bu pc hocası goat sistemini aldım ama almaz olaydım arkadaş Bir bilgisayarı toplamak ne kadar zor olabilir ki