Yardım Beklenen Ddr5 Pc: RTX 4070 Super Sistemi Hakkında Sorunum Var!

Avese

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Başlıkta ilettiğim videodan aldığım bilgisayarımı 3-4 aydır kesintisiz hiçbir problemsiz kullanıyorum. Ara ara son 1 haftadır anlık 2-3 sn takılarak ekran donuyor, sonra hemen eskiye dönüyor bir problem olmuyor. Lakin bu işlem olduğu zaman Discord'da ve Skype'da sesim gitmiyor.

Cihazım aşağıdaki gibidir:

1736667121031.png

Takılma çok az oluyor, anlık diyebilirim. 2-3 saniye sesler takılıyor, görüntü takılıyor, hemen sonra düzeliyor. Çok nadir oluyor ama olunca da PC resetlemeden Discord ve Skype'da sesim gitmiyor karşıya. Bu sorun olmasaydı önemsemeyecektim diyebilirim.

Neden olur bu? 4070 superli, Ryzen 7 7700X li sistemim var ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum, bundan çok müzdaribim.

Siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını ve çözüm önerilerini bekliyorum.

İyi forumlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhabalar,

Başlıkta ilettiğim videodan aldığım bilgisayarımı 3-4 aydır kesintisiz hiçbir problemsiz kullanıyorum. Ara ara son 1 haftadır anlık 2-3 sn takılarak ekran donuyor, sonra hemen eskiye dönüyor bir problem olmuyor. Lakin bu işlem olduğu zaman Discord'da ve Skype'da sesim gitmiyor.

Cihazım aşağıdaki gibidir:

Ekli dosyayı görüntüle 40462

Takılma çok az oluyor, anlık diyebilirim. 2-3 saniye sesler takılıyor, görüntü takılıyor, hemen sonra düzeliyor. Çok nadir oluyor ama olunca da PC resetlemeden Discord ve Skype'da sesim gitmiyor karşıya. Bu sorun olmasaydı önemsemeyecektim diyebilirim.

Neden olur bu? 4070 superli, Ryzen 7 7700X li sistemim var ve böyle bir sorunla karşılaşıyorum, bundan çok müzdaribim.

Siz değerli arkadaşlarımın yorumlarını ve çözüm önerilerini bekliyorum.

İyi forumlar.
M2 den dolayi olabilir saglik testi yapiniz

KS

Avese

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
M2 den dolayi olabilir saglik testi yapiniz
Sağlık testi yaptım bir problem yok ama birden fazla konu gördüm başka platformlarda, hepsinde Adata'dan Samsung SSD'ye geçince düzeldiğini söylediler. Adata ile ilgili olabilir mi acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri