Yardım Benim Için Laptopmu Uygun Olur Yoksa Masaüstü Mü

Terlik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Öncelikle herkese merhaba
Ben kendi evimden uzak gurbette okuyan bir lise öğrencisiyim.
Masaüstü bilgisayar toplasam birtek yaz tatilinde yada ara tatillerde oyun oynayabiliceğim onu geçtim yazları çalışıyorum o yüzden laptoplar benim aklıma takıldı
Laptoplara bakıyorum 15000 tlye sahip gtx1660 a sahip ama masaüstü kurarsam rtx3060 ti bi sistem geliyor arada kaldım bana yardımcı olun.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,417
Evden uzakta kaç sene okuyacaksın kardeşim? Eğer önünde 2-3 sene varsa, eve bir setup kurmak daha mantıklı. Dediğin gibi laptoplar gereksiz pahalı olduğu için, o fiyata masaüstü daha güçlü sistem toplayarak paranın hakkını vermiş olursun.

Tavsiyem 1 sene sonra evine döneceksen laptop, daha uzun süre varsa "kesinlikle" masaüstü.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Masaüstü tabiki laptopların fiyatları problemli saçma sapan fiyatlar dolanıyor. O fiyatlara kimler alıyor onu da bilmiyorum ya :D

KS

Terlik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Evden uzakta kaç sene okuyacaksın kardeşim? Eğer önünde 2-3 sene varsa, eve bir setup kurmak daha mantıklı. Dediğin gibi laptoplar gereksiz pahalı olduğu için, o fiyata masaüstü daha güçlü sistem toplayarak paranın hakkını vermiş olursun.

Tavsiyem 1 sene sonra evine döneceksen laptop, daha uzun süre varsa "kesinlikle" masaüstü.
Dediğiniz gibi yapıcağım hocam teşekkürler bu yaz Allah izin verirse emeğimin hakkını alıcağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri