Benq 2546K Alınır Mı ?

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Arkadaşlar monitör alacağım kararsızım fazla vermek de istemiyorum :) benq alabilirim aslında veya 165 hz ips alıp geceyim diyorum ne yapsam bilemedim genelde fps oynuyorum ama değer mi ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
bu monitor neden bu kadar pahalı bilmiyorum ama, ne kadar kaliteli olursa olsun tn panel full hd ve 2020 üretimi olan bir mönitöre bu parayı vermek bence mantıksız, 2k 180 hz ips bir monitor alır geçerdim ben

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
hocam 17 k fıyatı değer mi satarken de cok zarar ediyo gibi renk olarak normal 165 hz 240 ips geride kalır mı benq 2546k
Al sat yapacaksanız Bütün markalarda zaten çok zarar edersiniz ben şahsen kutusu açılmış Monitör bile tercih etmiyorum. 17K ya şahsen Monitör almam size şu yüzden alınır dedim : sorduğunuza göre beğendiğiniz istediğiniz bir model ve bütçeniz var olarak baktım olaya. Ayrıca yurt dışından bu ürünü alan bir arkadaş 3 aylık kullanım süresinde ürünün kırmızı renk tonlarını ayırt edemediğinden bahsetmiş. O fiyata daha iyi marka bulabilirsiniz.
bnq.png

KS

rowz7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
12
Al sat yapacaksanız Bütün markalarda zaten çok zarar edersiniz ben şahsen kutusu açılmış Monitör bile tercih etmiyorum. 17K ya şahsen Monitör almam size şu yüzden alınır dedim : sorduğunuza göre beğendiğiniz istediğiniz bir model ve bütçeniz var olarak baktım olaya. Ayrıca yurt dışından bu ürünü alan bir arkadaş 3 aylık kullanım süresinde ürünün kırmızı renk tonlarını ayırt edemediğinden bahsetmiş. O fiyata daha iyi marka bulabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 39598
bana bi iyi bişey bulabilir misin al sat yapmayacağım da ilerde belki satarım diye dedim fps oynuyorum bu monitör iyi diyolar ama banada pahalı geliyor 165 -240 ne alabilirim 24 inc

bu monitor neden bu kadar pahalı bilmiyorum ama, ne kadar kaliteli olursa olsun tn panel full hd ve 2020 üretimi olan bir mönitöre bu parayı vermek bence mantıksız, 2k 180 hz ips bir monitor alır geçerdim ben
Fps oynadığımdan 2 K gerek yok bu monitörü öneren çok ama banada pahalı geliyor 165-240 ne alabilirim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri