rx 6600 8gbEkran kartı modeli nedir?
Hangi kablo ile bağladın?rx 6600 8gb
HDMIHangi kablo ile bağladın?
Dönüştürücü kullanıyormusun peki.
hayır high speed HDMI kullanıyorumDönüştürücü kullanıyormusun peki.
Evet bu model öyle diye biliyorum, ama kartta dvi çıkışı yok.Sadece DVI-D ile 144Hz alınıyor da olabilir.
çözünürlüğü düşürdüğümde 120 hz e kadar alabiliyorumSadece DVI-D ile 144Hz alınıyor da olabilir.
Monitörde HDMI 2.0 olmadığı içinde çok bir şey olmuyor herhalde.çözünürlüğü düşürdüğümde 120 hz e kadar alabiliyorum
Eğer monitör paneli destekliyorsa çözünürlük düşürdükçe yenileme hızı artabilir. Normal bir durum. Ama görüntü kötü olabilir 900P monitör olsaydı o kadar kötü durmazdı belki, görüntü genişletildiği için öyle oluyor.çözünürlüğü düşürdüğümde 120 hz e kadar alabiliyorum
şuanlık önerebileceğiniz bir yöntem var mı pekiMonitörde HDMI 2.0 olmadığı içinde çok bir şey olmuyor herhalde.
Dönüştürücü ile çözende var araştırdığım kadarı ile.
büyük ihtimalle dvi hdmi dönüştürücü alıcam umarım sorun çözülür hepinize ilginiz için teşekkürlerAnladığım kadarıyla HDMI portu sadece konsol takmak için.
1080P 60Hz kilidi var galiba, HDMI Switch bulunduruyor ve ek seçenekler mevcut.
DP to DVI-D Dual Link kablo almak en iyi yol gibi. Kesin değil ama belki işe yarar.
aynen.Kesin değil ama belki işe yarar.
Konu kilitlemeseydin daha iyiydi bence, arkadaş sorununun çözülüp çözülmediğini sonra buraya yazardı.
Onun için tekrardan konu açılabilirdi daha aktif olurdu bazen eski konulara üyeler mesaj yazmıyor zaten yazmışlar diye bakmıyorlar şuanda açtım.Konu kilitlemeseydin daha iyiydi bence, arkadaş sorununun çözülüp çözülmediğini sonra buraya yazardı.