Benq Xl2566K 360Hz Vs Asus Rog Swift Pg259Qnr 360 Hz

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hocalarım merhaba,

Dün bir konu açmıştım ve 12-13K bütçede ASUS ROG önermişti herkes. Merak ettiğim konu BenQ ve ASUS 360 Hz monitörleri arasında panel dışında ne gibi farklar var ve bu fiyat farkı değer mi? CS için hangisi tercih edilmeli?

Teşekkürler.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocalarım merhaba,

Dün bir konu açmıştım ve 12-13K bütçede ASUS ROG önermişti herkes. Merak ettiğim konu BenQ ve ASUS 360 Hz monitörleri arasında panel dışında ne gibi farklar var ve bu fiyat farkı değer mi? CS için hangisi tercih edilmeli?

Teşekkürler.
Benq tn panel kullanıyor pek önermem

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam CS için TN panel daha mantıklı değil mi ? Veya panel farkı o kadar da önemli değil mi ?
şimdi şöle bir şey söleyeyim asus rog da ne keskinleştirme özelliği yok 0.5 ms benq da var asus rog da yok sonra bu hz arttıkça hızlı hareketlerde bulanıklık artıyor bunu önleyen özelliği asusda 240 hzdeyken kullanabiliyosunuz 360 hzde kullanamıyosunuz yani ben ne anladımki 360 hzde kullanamıyosam ne anlamı kalıyor bu özelliğin benq da sanırsam 360 hzde kullanabiliyosunuz

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Cs valo gibi oyunlari cok ciddi mi oynuyorsunuz? Bu tarz oyunlarda TN panel en iyisi renkler soluk olur ama tepkime süresi vs daha iyi diğer panellere göre. Renkler önemsizse profesyonel oyun oynuyorsaniz benq almaniz daha yarariniza olur ama normal oyun oynuyorsaniz yüksek elolarda vs o zaman asusu tercih etmek daha mantikli çünkü aralarinda baya renk farki var. Ve fiyat farki da benq esporcularin alacağı bi monitör onun disinda pek tercih edilmez

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam CS için TN panel daha mantıklı değil mi ? Veya panel farkı o kadar da önemli değil mi ?
1682670810972.png

bana kalırsa renkleri nvidai renk ayarlarına ince ayar cekerseniz ips kadar olmaz ama renkli güçlü renkler elde edersiniz

KS

M.Hamza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Mantık şu sanırım eğer CS gibi oyun oynayacaksam sadece BenQ ama günlük kullanım da olsun film dizi de olsun dersem Asus. Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri