- Konu Sahibi
bu blitzwolfe takabileceğimiz switch türleri nelerdirredragn olan alınmaz, blitzwolfun ikinci el piyasası uygun bence onlara bakın
bu blitzwolfe takabileceğimiz switch türleri nelerdirredragn olan alınmaz, blitzwolfun ikinci el piyasası uygun bence onlara bakın
gateron pro yellowbu blitzwolfe takabileceğimiz switch türleri nelerdir
gateron pro yellow
alınmazbu klavyeyi ne kadara alırsak fp olur? ona göre indirim kovalayacağım.![]()
GAMAKAY TK75 75% mekanik klavye özelleştirilmiş üçlü mod sessiz anahtarı Phoenix/Pegasus/Griffin anahtarı sıcak Swapable klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
sebebi nediralınmaz
sağ ol orochiyi yazdım kenaraKlavye :
RK ROYAL KLUDGE RK84 Beyaz
Mouse :
Razer Orochi V2 Kablosuz Beyaz
Kulaklık :
Razer Opus X Mercury Beyaz
Mikrofon :
Razer Seiren Mini Beyaz
iyi değil hocam çünküsebebi nedir
sağ ol orochiyi yazdım kenara
güzel kardeşim switchleri mi iyi değil kasası mı iyi değil bana detayı lazım bu şeyleriniyi değil hocam çünkü![]()
kasası.güzel kardeşim switchleri mi iyi değil kasası mı iyi değil bana detayı lazım bu şeylerin
2300 değil vergi kargo ekle bikasa gmk67 1145TL
switch akkov3pro creamyellow 883TL![]()
Mekanik klavye kiti çalışırken değiştirilebilir 3 mod Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye - AliExpress 7
tuşlar 277 TL
![]()
PBT klavye tuş XDA son derece yüceltilmiş teknoloji kiraz MX anahtarı oyun mekanik klavye için kişiselleştirilmiş anahtar kapaklar - AliExpress 7
toplam 2300TL fp skalası ve parçalar nasıl sizce?
Öyleyse kaçırma hemen altek tek satın alımda vergi ve kargo dahil fiyatlarıyla yazdım şöyle fotoları da atıyım
Ekli dosyayı görüntüle 25298Ekli dosyayı görüntüle 25299Ekli dosyayı görüntüle 25300
cok kafama yattı bu iş şöyle bır sey gordum dakika 06:40'ta switcleri takarken klavye gövdesi içine göçüyor sanırım boşluktan dolayı bunu önlemenin yolu var mıdır? mirlivanın vıdeosundaki keçi bant gibi bir şeyle doldursak sorun kalkar gibi geldi ne düşünüyorsunÖyleyse kaçırma hemen al![]()
teşekkür ederim locitik marka bazında cok antipatik geliyor bana ya custom dizeceğim, ya da blitzwolf stok bekleyeceğim gibi.Merhaba ben aliexpress kampanya zamanında bu ürünü 300 küsürlere almıştım kullanıyorum kaç aydır ve memnunum, aliexpress depo mağazası vergi ödemede eklenir şu an fiyatı bin tl üstü kargo ödemezsiniz 1400-1500 lere geliyor Tr uyguna varsa ikinci elini alabilirsiniz sessiz yumuşak güzel premium malzeme bir klavye..
Logitech K835 Mekanik Klavye TTC kırmızı switch
Önlüyemezsin bu gasket mount olarak geçiyor, hata değil yani.cok kafama yattı bu iş şöyle bır sey gordum dakika 06:40'ta switcleri takarken klavye gövdesi içine göçüyor sanırım boşluktan dolayı bunu önlemenin yolu var mıdır? mirlivanın vıdeosundaki keçi bant gibi bir şeyle doldursak sorun kalkar gibi geldi ne düşünüyorsun
teşekkür ederim locitik marka bazında cok antipatik geliyor bana ya custom dizeceğim, ya da blitzwolf stok bekleyeceğim gibi.
kasıtlı böyle olmasının sebebı daha iyi bir ses ve yazım deneyımı sunmak mıdırÖnlüyemezsin bu gasket mount olarak geçiyor, hata değil yani.
ses için hocamkasıtlı böyle olmasının sebebı daha iyi bir ses ve yazım deneyımı sunmak mıdır
Yellow baya hoş akkoakko jelly black veya v3 cream yellow pro deneyimleyen var mı?