Soru Beyaz Sleeved Kablo Önerisi?

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Arkadaşlar selam başlıkta göründüğü gibi sleeved kablo arıyorum uygun fiyatlı ve sağlam olması benim için önemli Full set olarak arıyorum anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. RGB bulunabilir mi bilmiyorum pahalı olur muhtemelen fakat yoksa da düz beyaz olması da yeterli.

İşlemcim 5800x3D ve ekran kartım 4070 o yüzden sağlam marka sağlam kablolar lazım kablo yanarsa erirse mazallah bela alırız başımıza buna göre öneri yaparsanız çok sevinirim.

Bütçe: 1500 ₺

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Set mi bilmiyorum ama bunu işlemciye takarsiniz değilse

Bundan ekran kartına https://www.akakce.com/kasa-aksesua...x-pcie-16x-riser-kablo-fiyati,1352040116.html
Set lazım hocam yine de teşekkürler

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Arkadaşlar selam başlıkta göründüğü gibi sleeved kablo arıyorum uygun fiyatlı ve sağlam olması benim için önemli Full set olarak arıyorum anakart, işlemci ve ekran kartı olarak. RGB bulunabilir mi bilmiyorum pahalı olur muhtemelen fakat yoksa da düz beyaz olması da yeterli.

İşlemcim 5800x3D ve ekran kartım 4070 o yüzden sağlam marka sağlam kablolar lazım kablo yanarsa erirse mazallah bela alırız başımıza buna göre öneri yaparsanız çok sevinirim.

yorumlara burada bakabilirsin:

alternatif:

KS

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
yorumlara burada bakabilirsin:

alternatif:
Hocam hangisi daha dayanıklı ve yanmaz işlemci ve ekran kartı konusunda tereddütte kalıyorum çünkü?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
4070 ve 5800X3D için kabloları güçlü değil mi yanma erime problemi olmaz?
amazondan attığım tüm ürünlerin yorumlarına baktığımda hepsinde 1000 alısverıste 10 20 tane olumsuz yorum var. plastikte erime gibi böyle seyler olabilir ama ihtimal az yani. içine sineni al derim. ben dediğim gibi phanteksi tercih ederdim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri