15.000-17.000 TL Beyler 5 5500/6600 Lü Sistem Nası Bi Bakarmısınız

Efeee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bu daha iyi gibi aynı sistemi bende almayı düşünüyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250113-205403.png
    Screenshot_20250113-205403.png
    59 KB · Görüntüleme: 17

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bu daha iyi gibi aynı sistemi bende almayı düşünüyorum
O sistem yerine link attığım sistem daha iyi ufak bir farkla ekran kartın 7600,işlemcin de 5600 olur.
ssd çok güven vermiyor ama senin sistemin deki parçanın aynısı ve kasa yı 650w yapabilirsen daha iyi olur sanki onun dışında yaza kadar kule tipi soğutucu alırsın çünkü bu işlemci ısınır.

Efeee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
O sistem yerine link attığım sistem daha iyi ufak bir farkla ekran kartın 7600,işlemcin de 5600 olur.
ssd çok güven vermiyor ama senin sistemin deki parçanın aynısı ve kasa yı 650w yapabilirsen daha iyi olur sanki onun dışında yaza kadar kule tipi soğutucu alırsın çünkü bu işlemci ısınır.
650w a pek gerek yok gibi hocam benim alacağım sistemde

Hocam sizin dediğiniz sistem iyi fakat benim 20k bütçem var eğer sistemi 15 tatilinde almazsam bütçemi arttırabilirim çalışarak

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
650w a pek gerek yok gibi hocam benim alacağım sistemde

Hocam sizin dediğiniz sistem iyi fakat benim 20k bütçem var eğer sistemi 15 tatilinde almazsam bütçemi arttırabilirim çalışarak
Anladım hocam fiyatlar artarmı azalırmı bilmem. Ama iki sistem arasında ki fiyat farkı na değer.bu arada ram'i de xpg yapardım diğer marka pek güven vermiyor. O şekilde bütçeyi 1k aşıyorsunuz, şimdiden hayırlı olsun alacağınız sistem.

Efeee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Anladım hocam fiyatlar artarmı azalırmı bilmem. Ama iki sistem arasında ki fiyat farkı na değer.bu arada ram'i de xpg yapardım diğer marka pek güven vermiyor. O şekilde bütçeyi 1k aşıyorsunuz, şimdiden hayırlı olsun alacağınız sistem.
Teşekkürler hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri