İşlemci valorantta 90 dereceyi görüyor ne oluyor ne yapmalıyım
G Gloks Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 29 Ara 2025 Mesajlar 48 Tepki 7 Dün 22:48 #1 İşlemci valorantta 90 dereceyi görüyor ne oluyor ne yapmalıyım
galip Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 May 2024 Mesajlar 472 Tepki 87 Bugün 01:00 #2 işlemci soğutma bloğu ile işlemci arasındaki bloğun koruma bandını söktünmü soğutma sistemi ne macun ne işlemci nedir ?
işlemci soğutma bloğu ile işlemci arasındaki bloğun koruma bandını söktünmü soğutma sistemi ne macun ne işlemci nedir ?
KS G Gloks Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 29 Ara 2025 Mesajlar 48 Tepki 7 Bugün 01:49 Konu Sahibi #3 galip' Alıntı: işlemci soğutma bloğu ile işlemci arasındaki bloğun koruma bandını söktünmü soğutma sistemi ne macun ne işlemci nedir ? Genişletmek için tıkla ... Evet eğer ek daha saydam belirgin bir şey yoksa söktüm soğutucu Rampage Octagon C60 içindeki macunu kullandım ve işlemci 7500f
galip' Alıntı: işlemci soğutma bloğu ile işlemci arasındaki bloğun koruma bandını söktünmü soğutma sistemi ne macun ne işlemci nedir ? Genişletmek için tıkla ... Evet eğer ek daha saydam belirgin bir şey yoksa söktüm soğutucu Rampage Octagon C60 içindeki macunu kullandım ve işlemci 7500f