Yardım Beyler Bi El Atabilirmiyiz

Unalcan890

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
-
Ekran Kartı
-
Harita bölümü okuyorum hem onun için hem de orta derece oyun oynayabileceğim 30 40 k arası laptop alıcam arkadaşlar ne önerirsiniz

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Performans açısından alınacak bir Laptoptur kendisi, özellikle oyun ve uygulamalarda performans açısında epey iyi MSI yazılım destekleri çok kullanışlı. Tavsiye ederim. MSI THIN GF63

Alınacak diğer bir Laptop ise Acer Nitro 5'dir, sadece oyun için değil uygulama performansları da yüksek vermekte.

Önere bileceğim bu iki Laptop'tur. Kafana yatmaz ise de diğer arkadaşların önerdiklerine de baka bilirsin istersen bunlar benim şahsi önerilerim sana.

KS

Unalcan890

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Performans açısından alınacak bir Laptoptur kendisi, özellikle oyun ve uygulamalarda performans açısında epey iyi MSI yazılım destekleri çok kullanışlı. Tavsiye ederim. MSI THIN GF63

Alınacak diğer bir Laptop ise Acer Nitro 5'dir, sadece oyun için değil uygulama performansları da yüksek vermekte.

Önere bileceğim bu iki Laptop'tur. Kafana yatmaz ise de diğer arkadaşların önerdiklerine de baka bilirsin istersen bunlar benim şahsi önerilerim sana.
Casper Excalibur G870.1270-DVB0X-B Intel Core i7-12700H 32GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 8GB RTX 4060 Freedos Gaming Laptop

Bu nasıl hocam sizce

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Casper Excalibur G870.1270-DVB0X-B Intel Core i7-12700H 32GB RAM 500GB NVME SSD GEN4 8GB RTX 4060 Freedos Gaming Laptop

Bu nasıl hocam sizce
Çoğu insan Excalibur laptop'ları önermiyor. Kardeşim ısınma sorunları çok fazlaymış onun yerine Asus TUF'a da bilirsin istersen. Mesele bu

@Sahuraka Bu arkadaş daha iyi anlıyor bu konulardan istersen birde bu arkadaşa danış yani benim gördüm kadarı ile kimse EXALİBUR önermiyor.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri