beyler kwai gibi iste basıt insan davet et fln
peki ne hangi sitelerde para kazana bilirim bir oneriniz varmıinternetten para kazanabilirmiyim ? : Evet kazanabilirsin
internetten gelen parayla gecinebilirmiyim : evet ama yapacagın is cok, E ticaret Olması gibi olması lazım , youtube, insta , gibi seylerde yaparak kazanabilirsin, yada satıs sitelerinde oyunda kasılıp item , insta takip, youtube takip gibi seyler ucuzdan alıp pahalıya satabilrsin.
kendim bu isle 14 yasından beri ilgilendim ve ilgileniyorum , kendi sirketimi kurdum ve paramıda kazanıyorum hala
siteler para kazandırmaz görev yap falan anca bi cips parası oda yap yap nereye kadar, itemsatıs gibi sitelerden ilan acıp ucuzdan baska sitelerden alıp pahalıya satabilirsin, yada belese disneyplus dağıtılan sitelerden alıp 5₺ falan satabilirsin cok secenek var, bunların videoları bol izleyip izleyip ögrenmen gerek, önerim : yazılımpeki ne hangi sitelerde para kazana bilirim bir oneriniz varmı
internetten kolay para kazanamazsın kazanılsaydı bunca insan boşa çalışmaz sistem çökerdi.Selam arkadaşlar,
İnternetten nasıl kolay para kazanabiliriz? Kwai gibi işte.