Yardım Beyler Laptopu Garantiye Gönderecem Sorularım Var

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
laptop modeli acer nitro 5 an515-46 anlık çökmeler çökme ile birlikte artifact olması ve "no bootleable device"a düşüyor ve "kmod_expection_not_handled" mavi ekran hatası aldığından dolayı tamire gönderecem bugün ne yapmam lazım?

1-Acer servisinin şikayetlerini okudum da içime kurt düştü sıkıntıya düşersem THH yardımcı olur mu
2-Sorunla ilgili kutunun içine yazıp da kağıt koymalıyım mıyım şu sorunları var diye

yowssa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam Merhaba, ne yaptınız garantiye yolladınız mı ?

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Hocam Merhaba, ne yaptınız garantiye yolladınız mı ?
ustam buraya bakmıyordum bayadır çok geç cevap için özür dilerim sıkıntı çıkartmadılar sadece azami tamir süresini sonuna kadar kullanmaktan çekinmediler

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
ustam buraya bakmıyordum bayadır çok geç cevap için özür dilerim sıkıntı çıkartmadılar sadece azami tamir süresini sonuna kadar kullanmaktan çekinmediler
Servislerin yattığına boş boş zaman geçirdiklerine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Yazık gerçekten şikayet bile edemiyorsun satın alırken tüm şartları sana kabul ettiriyorlar hız çağında şunlar o kadar çok yaşanıyor ki.

Başka bir arkadaş sınav dönemi güç kaynağında sorun var yollamak istemiyor biliyor çünkü 2 ayda anca sonuç alacağını.

yowssa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim de laptopta ekran kartı sorunum var. Garantim bitik. Yorumlarına bakınca hem fatura hem de servis hiç iyi değilmiş o yüzden bozuk bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Benim de laptopta ekran kartı sorunum var. Garantim bitik. Yorumlarına bakınca hem fatura hem de servis hiç iyi değilmiş o yüzden bozuk bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.
Allah kurtarsın reis araştırdın mı illa çip değişimi falan mı lazım

yowssa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Allah kurtarsın reis araştırdın mı illa çip değişimi falan mı lazım
Sorunu tam netleştiremedik. Ya ekran kartı çipi ya da vramlerde sıkıntı. Bugün müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlattım. Tamir yapmıyorlarmış sadece anakart değişiyormuş o da 50bin liraymış. Laptopun 2 kat fiyatı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri