Beyler Oyun Oynarken Bezen Alt Tab Yapın Chrom Falan Bakıyom Ama Oyuna Gerine Girince Dpnma Kaspma Oluyor

kaçak redmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
beyler oyun oynarken bezen alt tab yapın chrom falan bakıyom ama oyuna gerine girince dpnma kaspma oluyor bazedn siyaj ekran falan oluyor hani islemci yeni aldım
islemci max 50 derce falan

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
aslında kendi cevabını kendın verdın 16gb ram tek slot yuksek ıhtımal o yuzden drop yıyorsun .

KS

kaçak redmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Şu da olabilir bi test et. Oyunlardaki ayarları, kenarlıksız pencere (borderless windowed) ve masaüstünde kullandığın çözünürlük ile güncelle.

Mesela ben çift monitör kullanıyorum. Bu şekilde yapmadığım zaman anında diğer monitöre geçmiyor veya geçse bile diğer monitördeki açık pencerelerin çözünürlüklerini bozuyor.

KS

kaçak redmi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
aslında kendi cevabını kendın verdın 16gb ram tek slot yuksek ıhtımal o yuzden drop yıyorsun .

Şu da olabilir bi test et. Oyunlardaki ayarları, kenarlıksız pencere (borderless windowed) ve masaüstünde kullandığın çözünürlük ile güncelle.

Mesela ben çift monitör kullanıyorum. Bu şekilde yapmadığım zaman anında diğer monitöre geçmiyor veya geçse bile diğer monitördeki açık pencerelerin çözünürlüklerini bozuyor.
aynı zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri