Beyler Şu Anakart Nasıl

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
https://tr.aliexpress.com/item/1005...hotSpots_2005950055391.2&gatewayAdapt=glo2tur

valla beyler öylesine aliexpress anakartlarına bakarken denk geldim 265 tl indirim var ekstra 125 euro ediyor 5500'ü bazı single core testlerinde tokatlıyor ayrıca pcie 4 destekliymiş sizce alınır mı alınırsa buna nasıl bir fan almam lazım teşekkürler
Çin malı bir anakart, kesinlikle almanızı önermem, resminden bile incecik gözüküyor. Üzerine gömülü herhalde zaten işlemci, ilerde intelde her ne kadar kısıtlı olsada yükseltemezsiniz de. Aliexpress'ten Asus bile alsanız çakma gelme olsalığı yüksek.

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Çin malı bir anakart, kesinlikle almanızı önermem, resminden bile incecik gözüküyor. Üzerine gömülü herhalde zaten işlemci, ilerde intelde her ne kadar kısıtlı olsada yükseltemezsiniz de. Aliexpress'ten Asus bile alsanız çakma gelme olsalığı yüksek.
1-Abi yazmışlar yeni versiyon var mosfet eklendi demişler
2-Upgrade Benim İçin Önemli Değil
3-Peki sence xeon anakart işlemci RAM set alınır mı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
1-Abi yazmışlar yeni versiyon var mosfet eklendi demişler
2-Upgrade Benim İçin Önemli Değil
3-Peki sence xeon anakart işlemci RAM set alınır mı
1-Mosfeti olması iyi ama anakartın kendisi ince, katmanları ince. Üzerindeki zaten laptop işlemcisi imiş, onu da şimdi fark ettim. Yani mantık güzel, ucuz olması normal ama güvenilir değil. Windows Defender anakartın sürücülerini virüs olarak görüyor. Bios kısıtlı, ramler sıkıntı yaşatabilir, olması gerekenden gecikme yapıyor.
3- Yani elinizde ekran kartı varsa belki yoksa eskiye gitmek pek mantıklı değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri