selamun aleyküm lütfen yardım edin i5 11400f işlemcimin macununu değiştikten sonra daha pcyi açamadım birinin tavsiyesiyle temizleyip tekrar macun sürdüm ama gene olmadı rami çıkardım yok bios pili çıkardım yok herşeyi denedm lütfen yardım edin
Bağlantıları kontrol ediniz baştan. Gerekirse söküp tekrar takın. Psu tuşunun açık olduğuna emin olun. Sorun devam ediyorsa statik elektrik almış olabilir cihaz sizden.selamun aleyküm lütfen yardım edin i5 11400f işlemcimin macununu değiştikten sonra daha pcyi açamadım birinin tavsiyesiyle temizleyip tekrar macun sürdüm ama gene olmadı rami çıkardım yok bios pili çıkardım yok herşeyi denedm lütfen yardım edin
Almış ise ne yapmayalım kabloların hepsinin doğru olduğuna eminimBağlantıları kontrol ediniz baştan. Gerekirse söküp tekrar takın. Psu tuşunun açık olduğuna emin olun. Sorun devam ediyorsa statik elektrik almış olabilir cihaz sizden.
Statik elektrik aldıysa yüksek ihtimalle donanım arızası verir ona pek yapacağınız birşey yok profesyonel destek almak dışında.Almış ise ne yapmayalım kabloların hepsinin doğru olduğuna eminim