SLayer yt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Haz 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 7 Haz 2023 #1 fotoğrafı yukledim silmek istediğimde bu hatayı veriyor nasıl çöze bilirim windows 8.1 var benim pc de teşekkurler Ekli dosyalar 20230606_150139.jpg 1.9 MB · Görüntüleme: 11
fotoğrafı yukledim silmek istediğimde bu hatayı veriyor nasıl çöze bilirim windows 8.1 var benim pc de teşekkurler
K kimiki Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 2 Haz 2022 Mesajlar 405 Tepki 120 7 Haz 2023 #2 Ben bir uygulama silinmiyorsa iobit uninstaller programı ile siliyorum. Şuana kadar silemediği program olmadı.
Ben bir uygulama silinmiyorsa iobit uninstaller programı ile siliyorum. Şuana kadar silemediği program olmadı.
KS SLayer yt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 7 Haz 2023 Mesajlar 3 Tepki 0 7 Haz 2023 Konu Sahibi #3 kimiki' Alıntı: Ben bir uygulama silinmiyorsa iobit uninstaller programı ile siliyorum. Şuana kadar silemediği program olmadı. Genişletmek için tıkla ... teşekkurler
kimiki' Alıntı: Ben bir uygulama silinmiyorsa iobit uninstaller programı ile siliyorum. Şuana kadar silemediği program olmadı. Genişletmek için tıkla ... teşekkurler