Ben masanın diğer ucuna sandalye çekiyorum yoksa bende rahat edemiyorumArtık Farkında Olmadan Bilgisiyar Başında ayagımı masaya uzatmadan yada koltuma rahat Olamiyorum. Sizde öylemisinz
![]()
benim böyle bir alanım olmadığı için bacak bacak üstüne atıp uyuyorum koltukta uyumak daha rahat geliyor.Artık Farkında Olmadan Bilgisiyar Başında ayagımı masaya uzatmadan yada koltuma rahat Olamiyorum. Sizde öylemisinz
![]()
Evet hatta sırf bu yüzden bilgisayar arasında kalan boşlukta koltuk varArtık Farkında Olmadan Bilgisiyar Başında ayagımı masaya uzatmadan yada koltuma rahat Olamiyorum. Sizde öylemisinz
![]()
katılıyorum, şirkette çalışırken normal oturmak zorunda kalıyorum ben ve gerçekten çok kötü bi durum ayağımı uzatmak istiyom falan yapamıyorum dümdüz oturmak çok rahatsız ediyorartık normal oturmayı denesem olmuyor rahatsız oluyorum
Çözüm;katılıyorum, şirkette çalışırken normal oturmak zorunda kalıyorum ben ve gerçekten çok kötü bi durum ayağımı uzatmak istiyom falan yapamıyorum dümdüz oturmak çok rahatsız ediyor![]()
onun için daha yolumuz var, amacım o yöndeÇözüm;
Home office çalış(!)
gercekten rahat oluyorİşyerinde sürekli bilgisayar karşısında masada çalıştığımız için sağolsunlar OTURMA EĞİTİMİ verilmişti bir kere ve eğitimde söylenenleri uygulayınca gerçekten en başlarda rahatsız oluyor insan ama sonradan hakikaten ben böyle nasıl oturabiliyormuşum diyor insan kendi kendine. Oturma şeklini kısaca burdan anlatmaya çalışıyım zaten internetten de bulursunuz. Dik oturun, eller klavyedeyken bilekler masanın kenarında olmasın yani klavye size uzak olsun kollarınız masaya değsin. Ayaklarınızı uzatmayın ayaklarda dizden itibaren dimdik olsun. Poponuzu sandalyeye yapıştırın geriye. Eğer rahat edicekseniz sırtınıza ufak bir minder falan alın.