Biceps kısmında gerginlik ve ağrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar, şu an dirseğimin iç yüzü (Biceps'in altı ve biceps) ağrıyor. 5 kg dambıllarla kol hareketleri yapmıştım ama kolumu çok zorlamadım. İnternette buz koyun diyor ancak pek bir işe yaramadı. Bicepsim aşırı gergin kolumu düz yapamıyorum sıcak su torbası iyi gelir mi? ( Geyik kısmına yazdım sağlık diye biyer olursa güzel olur )

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Biceps kısmında gerginlik ve ağrı

Vallahi konu hakkında pek fikrim yok ama uzun zamandır bu tür bir antrenman yapmadıysanız ve ısınmadan bu işe giriştiyseniz bir sıkıntı olmuş olabilir. Özetle fikrim yok sadece akıl yürütüyorum. Eğer dayanılmayacak kadar yüksek bir ağrıysa bence bir sağlık kuruluşuna gidin.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: Biceps kısmında gerginlik ve ağrı

ugur.gozaydin' Alıntı:
Vallahi konu hakkında pek fikrim yok ama uzun zamandır bu tür bir antrenman yapmadıysanız ve ısınmadan bu işe giriştiyseniz bir sıkıntı olmuş olabilir. Özetle fikrim yok sadece akıl yürütüyorum. Eğer dayanılmayacak kadar yüksek bir ağrıysa bence bir sağlık kuruluşuna gidin.

Dayanabiliyorum ancak kolumu hareket ettirince gerçekten fena oluyor 9/10 ağrıyor desem yeridir daha yeni başladım spora

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Bence ya uzun zamandır hareketsiz kaldığınız için kaslarınız ağrıyor ki olasılığı yüksek. Yada herhangi bir kas zedelenmesi gibi bir şey yaşıyorsunuz. Sağlıkçı değilim sadece tahmin ediyorum ama ilk söylediğimin olma olasılığı yüksek.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: Biceps kısmında gerginlik ve ağrı

ugur.gozaydin' Alıntı:
Bence ya uzun zamandır hareketsiz kaldığınız için kaslarınız ağrıyor ki olasılığı yüksek. Yada herhangi bir kas zedelenmesi gibi bir şey yaşıyorsunuz. Sağlıkçı değilim sadece tahmin ediyorum ama ilk söylediğimin olma olasılığı yüksek.

Pazartesiye kadar geçti geçti olmadı doktora giderim inşallah doktora gitmek zorunda kalmam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Umarım ciddi bir şey yoktur da sadece uzun zamandır uyuyan kasların birden çalışması neticesinden oluşan bir ağrıdır. Şimdiden geçmiş olsun.

Xenovia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Yalnızca dinlendirmem lazım eğer zorlarsan oradaki bağlar hasar görebilir. Birkaç gün ZORLAMA ve oraya kas gevşetici sür geçer merak etme. Kasların gelişiyor normal bir ağrıdır.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

biraz istirahatle hiçbişeyin kalmaz hocam nöbetten nöbete bende kas ağrısı yaşıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri