Bileşenler Uyumlu Mu? Bu Fiyata Alınır Mı?

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ben genel itibariyle beğendim hocam bu bütçe için, nacizane tavsiyem imkan varsa belki bir h510 m daha iyi olur diye düşündüm, bir de SSD okuma yazma hızı az geldi gözüme alternatif markalarda yüksek hızlı olan varsa alınabilir haricinde bu bütçe için gayet iyi

KS

Muhamed Alabbud

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben genel itibariyle beğendim hocam bu bütçe için, nacizane tavsiyem imkan varsa belki bir h510 m daha iyi olur diye düşündüm, bir de SSD okuma yazma hızı az geldi gözüme alternatif markalarda yüksek hızlı olan varsa alınabilir haricinde bu bütçe için gayet iyi
Sence bu bütçe ile daha iyi bir sistem olurmu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Biraz revize görmesi gerekecek.

Anakart H510 model ile değiştirilirse daha iyi olur.

RAM XPG HUNTER 3200MHz CL16 8GB versiyonuyla değiştirilebilir. 499 TL Hepsiburada adresinde.

SSD disk M.2 değil SATA bir disk. O ya M.2 bir disk ile değiştirilmeli yada normal 2.5" SATA disk alın.

Son düzenleme:

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Sence bu bütçe ile daha iyi bir sistem olurmu
Hocam bu fiyatlarda 6500xt bence olabilecek en iyi sistemlerden birisi, Uğur hocam yetişti imdadınıza önerilen parçalarla değiştirip alınabilir, bütçeniz zaten artmadigi sürece daha iyisi çıkmaz. İlerde parça parça upgrade edebilirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ayrıca birde Sahibinden adresine bakabilirsiniz. Bugün bir kullanıcı da sordu ekran kartı çıkartılmış garantili sistemler bayağı ucuza satılıyor gibi duruyor.

KS

Muhamed Alabbud

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Biraz revize görmesi gerekecek.

Anakart H510 model ile değiştirilirse daha iyi olur.

RAM XPG HUNTER 3200MHz CL16 8GB versiyonuyla değiştirilebilir. 499 TL Hepsiburada adresinde.

SSD disk M.2 değil SATA bir disk. O ya M.2 bir disk ile değiştirilmeli yada normal 2.5" SATA disk alın.
Olabilir aslında
Teşekkür ederim

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Dogru ama ben korkuyorum 2. El almaya
Çok sıkıntıları oluyor
Hocam olur da almak isterseniz diye not alayım: bu tip fazla para verilen ürünlerde muhakkak dolap sahibinden gibi aracı firmada güvenli ödeme kullanın. Ürün geldiğinde en hızlı ve güvenli şekilde kontrol edin ve parayı öyle onaylayın. Yoksa uzun süreçte çıkan sorunda elden varsa garanti yoksa pek birşey gelmiyor.

KS

Muhamed Alabbud

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hocam olur da almak isterseniz diye not alayım: bu tip fazla para verilen ürünlerde muhakkak dolap sahibinden gibi aracı firmada güvenli ödeme kullanın. Ürün geldiğinde en hızlı ve güvenli şekilde kontrol edin ve parayı öyle onaylayın. Yoksa uzun süreçte çıkan sorunda elden varsa garanti yoksa pek birşey gelmiyor.
Zaten alacaksam testlerini yapıp alırım
Öyle ödeme yaparım en gûvenli bu şekilde olur

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
dostum bende sen gibi tektek kendim topluyorum sistemi. acelen yoksa iyice indirim kovala derim. rx 6500xt incehesapta sık sık indirime giriyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri