çalıştırdım oyundaki fps falan her şey aynıHiç bu durumu yaşamadım ama bilgisayardan yanık kokusu geliyor olabilir belki. Bir diğer ihtimal de çalıştırarak denenebilir. Sizin sisteminiz iyiydi diye hatırlıyorum akım korumalı priz de varsa zarar gelme ihtimali en azda denilebilir.
Her elektirik gittikten sonra oyun testi yapmanız mantıklı olacaktır eğer sorun olmuyorsa aynı fps değerlerini alıyorsanız problem yoktur. Fakat droplar fps düşmeleri yaşadığınız zaman kapatın tamamen cihazı güç düğmesine bir süre basılı tutun ardından açarsınız tekrar değerlerine bakabilirsiniz en basit yöntem budur.çalıştırdım oyundaki fps falan her şey aynı
psunu internetten arat koruma sertifikalarına bak, sonra anlamlarını araştır. öğrenmiş olursun sertifikaları.çalıştırdım oyundaki fps falan her şey aynı
Sharkoon gold zero 750w 80+ gold marka psu.psunu internetten arat koruma sertifikalarına bak, sonra anlamlarını araştır. öğrenmiş olursun sertifikaları.
Valla şuan test ettim değerler aynı ama sistem 1 aylık yani zarar görse baya heves kırıcı olur.Her elektirik gittikten sonra oyun testi yapmanız mantıklı olacaktır eğer sorun olmuyorsa aynı fps değerlerini alıyorsanız problem yoktur. Fakat droplar fps düşmeleri yaşadığınız zaman kapatın tamamen cihazı güç düğmesine bir süre basılı tutun ardından açarsınız tekrar değerlerine bakabilirsiniz en basit yöntem budur.
aslında sen bak öğren daha kolay aklında kalır diye tavsiye verdimSharkoon gold zero 750w 80+ gold marka psu.
Çok teşekkür ederim, ben pek anlamadığım için psudaki terimlerden bakıncada anlamamıştımaslında sen bak öğren daha kolay aklında kalır diye tavsiye verdim
psu nu araştırdım bir problem olmaz. (psunda kısa devre koruması var)
Ekli dosyayı görüntüle 6818
![]()
WPM Gold ZERO - sharkoon.com
tr.sharkoon.com
Rica ederim o terimleri google da aratırsan, araştırırsan bilgileri edinirsin. araştırdıkça daha çok şey merak edersin. İlgin varsa tavsiye ederim.Çok teşekkür ederim, ben pek anlamadığım için psudaki terimlerden bakıncada anlamamıştım![]()