Bilgisayar açıkken elektrik gitti.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bilgisayar açıkken elektrik gitti ve sistemi yeni topladım

Akım korumalı philips marka pahalı bi prize bağlı bilgisayarım.

Sizce zarar görmüş müdür,?

zarar görüp görmediğini nasıl anlarız

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hiç bu durumu yaşamadım ama bilgisayardan yanık kokusu geliyor olabilir belki. Bir diğer ihtimal de çalıştırarak denenebilir. Sizin sisteminiz iyiydi diye hatırlıyorum akım korumalı priz de varsa zarar gelme ihtimali en azda denilebilir.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Hiç bu durumu yaşamadım ama bilgisayardan yanık kokusu geliyor olabilir belki. Bir diğer ihtimal de çalıştırarak denenebilir. Sizin sisteminiz iyiydi diye hatırlıyorum akım korumalı priz de varsa zarar gelme ihtimali en azda denilebilir.
çalıştırdım oyundaki fps falan her şey aynı

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
çalıştırdım oyundaki fps falan her şey aynı
Her elektirik gittikten sonra oyun testi yapmanız mantıklı olacaktır eğer sorun olmuyorsa aynı fps değerlerini alıyorsanız problem yoktur. Fakat droplar fps düşmeleri yaşadığınız zaman kapatın tamamen cihazı güç düğmesine bir süre basılı tutun ardından açarsınız tekrar değerlerine bakabilirsiniz en basit yöntem budur.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Her elektirik gittikten sonra oyun testi yapmanız mantıklı olacaktır eğer sorun olmuyorsa aynı fps değerlerini alıyorsanız problem yoktur. Fakat droplar fps düşmeleri yaşadığınız zaman kapatın tamamen cihazı güç düğmesine bir süre basılı tutun ardından açarsınız tekrar değerlerine bakabilirsiniz en basit yöntem budur.
Valla şuan test ettim değerler aynı ama sistem 1 aylık yani zarar görse baya heves kırıcı olur.

Eğer değerler aynı olması zarar görmediği anlamına geliyorsa problem yoktur hocam :)

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Sharkoon gold zero 750w 80+ gold marka psu.
aslında sen bak öğren daha kolay aklında kalır diye tavsiye verdim :)
psu nu araştırdım bir problem olmaz. (psunda kısa devre koruması var)
Screenshot_20220908-225806.png

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Kaliteli psularda problem yaratmıyor pek elektrik durumları. Genelde gittiğinde değil de elektrik geldiğinde yüksek güç durumlarından problem olabiliyor. Prizinizde güzel. Zaten sizin psunuzda sağlam bir ürün problem olmayacaktır.

• Beğen
Reactions: XXL

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri