BilgiSayar Acılınca cpu %100 oluor yardım

xCraxBow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamun aleykum beyler bilgisayarım casper 4 senelik masaustu simdie kadar rahatca kullandm sıkıntı cıkarmadan ama advanced system care 10 pro die uygulama falan yukledim bilgisayarı hızlandırıormus 1 ay onu kullandm ve artık bilgisayrı acınca yavas acılıor ve nedenini bilmedim halde programda köşede cpu falan değerleri gösterior bakıorun cpu %100 Disk%100 daha hicbişe acık deil acılırken esedi acıor baska bişe acılmıor ama cpu%100 ve eskiden 1 den fazla oyun acarken örnek 1 tane oyun acdm aynı oynuda acınca enfazla %75 80 arası oluordu cpu oda buyuk oyunlarda artık nolduysa bilgisayar acılınca hicbişe acılmasada cpu %100 oluor nedenini bilmiorum lütfen yardım edin bilgisayardanda cok anlamıorum teşşekürler

not: Bilgisayar acıldıkdan enfazla 15 dk sonra cpu düşmeye başlıor 50 25 arası falan öle oluyor

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk açılışta görev yöneticisinden hangi hizmet veya uygulamanın işlemciyi etkilediğine bakınız veya ekran görüntüsü atınız.

KS

xCraxBow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
İlk açılışta görev yöneticisinden hangi hizmet veya uygulamanın işlemciyi etkilediğine bakınız veya ekran görüntüsü atınız.

ilk acıldında Local Security authority Process konumu system32 de bilgisayarın dosyası die ellemiorum ama cpu yu o yiyor

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cpu yu aşırı kullanan uygulamaya sağ tıkla ayrıntılara git de daha sonra seçili olana sağ tıkla hizmetlere git de daha sonra yine seçili olana ilk bir kaç sefer sol daha sonra sa tıkla durdur de. Biraz bekle hala devam ediyorsa uygulamaya sağ tıkla ayrıntılara git de seçili olana sağ tıkla görevi sonlandır de.

KS

xCraxBow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Cpu yu aşırı kullanan uygulamaya sağ tıkla ayrıntılara git de daha sonra seçili olana sağ tıkla hizmetlere git de daha sonra yine seçili olana ilk bir kaç sefer sol daha sonra sa tıkla durdur de. Biraz bekle hala devam ediyorsa uygulamaya sağ tıkla ayrıntılara git de seçili olana sağ tıkla görevi sonlandır de.

Dediklerini aynen yapdm ama o uygulamaya sağ tık yapıp ayrıntıara gitip ordanda lss die bişe vardı onada sağtık yapıp hizmetlere gittim durdur dedim soll ve sağ tık yapdm olmadı 2ncıyı denedım erişim engellendi hatası verior

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hizmetlerden o seçili olanı durdurmanız gerekiyor. 1 sol ve sağ tık yapın durdur diyin biraz bekleyin hizmetlerden bir önce ki yerden düşmez ise görevi sonlandır diyin.

KS

xCraxBow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
hizmetlerden o seçili olanı durdurmanız gerekiyor. 1 sol ve sağ tık yapın durdur diyin biraz bekleyin hizmetlerden bir önce ki yerden düşmez ise görevi sonlandır diyin.

Hayır denedım olmuor kardeşim görevi sonlandır deyincede erişim engellendi hatası alıorum googlede arasdırdım adam dior ağınızda virus bulasmıs olabilir dior anlamadım ama lütfen su sorunu cozmeme yardım ed kardeşim pc acılıor cpu 100 10 dk sonra dusuor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri