Selam arkadaşlar, anakart ve işlemcimi yeniledim az önce sistem sıkıntısız çalışıyor ama bilgisayar ilk açılışta acayip bir fan sesi çıkıyor hızlı dönüyor ve ses çıkıyor sonra duruyor nedeni ne olabilir?
Fanları manuel olarak anakartdan rpm hızını dusurebilirmisinizSelam arkadaşlar, anakart ve işlemcimi yeniledim az önce sistem sıkıntısız çalışıyor ama bilgisayar ilk açılışta acayip bir fan sesi çıkıyor hızlı dönüyor ve ses çıkıyor sonra duruyor nedeni ne olabilir?
Nerden yapılıyor hocam gigabyte anakart birde işlemci amd ryzen 5 5600 aldım normal hızda 4ghz'da çalışıyor fazla değil mi bu?Fanları manuel olarak anakartdan rpm hızını dusurebilirmisiniz
Evet 2.el mı aldiniz yoksa oc mu yaptirdinizNerden yapılıyor hocam gigabyte anakart birde işlemci amd ryzen 5 5600 aldım normal hızda 4ghz'da çalışıyor fazla değil mi bu?
Sıfır aldım teknobiyotikten.Evet 2.el mı aldiniz yoksa oc mu yaptirdiniz
Oc galiba sebebi ise işlemci sto hali 3.5ghz ama siz 4ghz diyorsanız burda bir sorun varSıfır aldım teknobiyotikten.
Oc galiba sebebi ise işlemci sto hali 3.5ghz ama siz 4ghz diyorsanız burda bir sorun var