Bilgisayar açılırken Out Of Range hatasından dolayı açılmıyor

Eyup23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar hocam Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı açarken out of range hatası alıyorum nasıl çözebilirim ekran kartı : geforce gtx 1650

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Cvp: Bilgisayar açılırken Out Of Range hatasından dolayı açılmıyor

Monitörün desteklediği yenileme hızından farklı bir yenileme hızı veya daha yüksek bir çözünürlük seçilmiş olabilir. Güvenli modda başlatmayı deneyin.

KS

Eyup23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Bilgisayar açılırken Out Of Range hatasından dolayı açılmıyor

administrator' Alıntı:
Monitörün desteklediği yenileme hızından farklı bir yenileme hızı veya daha yüksek bir çözünürlük seçilmiş olabilir. Güvenli modda başlatmayı deneyin.

Güvenli moda nasıl geçeceğim

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Eğer güvenli moda girmek sorununuzu çözmediyse kendi monitörünüzden daha yüksek frekans değeri veya çözünürlüğe sahip bir monitör bulmalısınız. Eğer sorunun frekanstan olmadığını düşünüyorsanız daha yüksek çözünürlüklü bir monitör yeter.

KS

Eyup23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Bilgisayar açılırken Out Of Range hatasından dolayı açılmıyor

Androeat' Alıntı:
Eğer güvenli moda girmek sorununuzu çözmediyse kendi monitörünüzden daha yüksek frekans değeri veya çözünürlüğe sahip bir monitör bulmalısınız. Eğer sorunun frekanstan olmadığını düşünüyorsanız daha yüksek çözünürlüklü bir monitör yeter.

Güvenli moda girmeyi deniyorum kapatıp açıyorum ama güvenli moda girmiyor başka bir yolu varmı acaba

Eyup23' Alıntı:
Androeat' Alıntı:

Güvenli moda girmeyi deniyorum kapatıp açıyorum ama güvenli moda girmiyor başka bir yolu varmı acaba

Sadece bios ayarlarına giriyor ordan nasıl yapacağımı bilmiyorum

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Bilgisayarı sürekli güç tuşundan kapatıp açarsanız dördüncüde Windows size bir menü açacaktır. Oradan güvenli moda girebilirsiniz.
Siyah veya boş ekran yöntemini kullanabilirsiniz. Açıldıktan sonra ayarlardan çözünürlüğü düşürebilirsiniz.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283

Başlangıç seçeneklerinden güvenli mod yerine düşük çözünürlüklü videoyu da seçebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri