Merhabalar hocam Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı açarken out of range hatası alıyorum nasıl çözebilirim ekran kartı : geforce gtx 1650
administrator' Alıntı:Monitörün desteklediği yenileme hızından farklı bir yenileme hızı veya daha yüksek bir çözünürlük seçilmiş olabilir. Güvenli modda başlatmayı deneyin.
Eyup23' Alıntı:administrator' Alıntı:Monitörün desteklediği yenileme hızından farklı bir yenileme hızı veya daha yüksek bir çözünürlük seçilmiş olabilir. Güvenli modda başlatmayı deneyin.
Güvenli moda nasıl geçeceğim
administrator' Alıntı:Eyup23' Alıntı:Güvenli moda nasıl geçeceğim
https://support.microsoft.com/tr-tr...4-1ce4-b3e5e56fe234#WindowsVersion=Windows_10
Androeat' Alıntı:Eğer güvenli moda girmek sorununuzu çözmediyse kendi monitörünüzden daha yüksek frekans değeri veya çözünürlüğe sahip bir monitör bulmalısınız. Eğer sorunun frekanstan olmadığını düşünüyorsanız daha yüksek çözünürlüklü bir monitör yeter.
Eyup23' Alıntı:Androeat' Alıntı:Eğer güvenli moda girmek sorununuzu çözmediyse kendi monitörünüzden daha yüksek frekans değeri veya çözünürlüğe sahip bir monitör bulmalısınız. Eğer sorunun frekanstan olmadığını düşünüyorsanız daha yüksek çözünürlüklü bir monitör yeter.
Güvenli moda girmeyi deniyorum kapatıp açıyorum ama güvenli moda girmiyor başka bir yolu varmı acaba