Bilgisayar alıyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Acil Yorum Bekliyorum , Yeter Artık Bekle Bekle nereye kadar
Güzel sistem ama stok soğutucu ile çok ısınır ya kaliteli kule tipi yada sıvı soğutma almalısın.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482

Anakartı bir üst model yapabilme şansın varsa iyi olur onun dışında kasa süper , psu iyi al hocam. İşlemci optimizasyonu ile sıcaklık sorunu olmaz belli süre idare eder.

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Anakartı bir üst model yapabilme şansın varsa iyi olur onun dışında kasa süper , psu iyi al hocam. İşlemci optimizasyonu ile sıcaklık sorunu olmaz belli süre idare eder.
Ben alırken anakartı yükseltmedim pişman oldum bence arkadaşın yükseltmesi gayet doğru olur

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

güzel sistem hocam yalnız m.2 ssd yi yükseltin 1tb kingston seçin 500gb 460tl için bedava
bide psu 650w baktığımda corsair 4000x ve 750w psu vardı 250tl fark alıyor 4000x kasa iyi bi kasadır tercih edebilrisn 750w ile

furkanxkarakilic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gaming gen tr'de ödemeyi yaparken sürekli sepet kısmına geri atılıyorum aynı problemi yaşıyor musun sende?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Zaten Flash Tabanlı Tarancı oyunu oynuyorum. Max oynuyacağım oyun Pubg Emülatör , Csgo Uygunmudur?
Csgo 350-450 fps açıyor hocam her oyunu en yüksekte rahatlıkla açar bu pc fakat benim yaptığım gibi yapmayın anakartı yükselsin 550m-e modeline

gaming gen tr'de ödemeyi yaparken sürekli sepet kısmına geri atılıyorum aynı problemi yaşıyor musun sende?
Baya kişi bu sorunu yaşıyor hocam yoğunluk ile alakalı olabilir mobil veri yada pcden deneyin

KS

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
güzel sistem hocam yalnız m.2 ssd yi yükseltin 1tb kingston seçin 500gb 460tl için bedava
bide psu 650w baktığımda corsair 4000x ve 750w psu vardı 250tl fark alıyor 4000x kasa iyi bi kasadır tercih edebilrisn 750w ile
Bu kasa daha çok ilgimi çekti Teşekkür Yorum için

KS

Rtx3060Ti

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Csgo 350-450 fps açıyor hocam her oyunu en yüksekte rahatlıkla açar bu pc fakat benim yaptığım gibi yapmayın anakartı yükselsin 550m-e modeline

Baya kişi bu sorunu yaşıyor hocam yoğunluk ile alakalı olabilir mobil veri yada pcden deneyin
Neden ki zaten hedefim sistem sonrası sadece sıvı soğutucu + ileride ram eklemek. Benim OC vs. işim olmayacak o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum

m.2 ve anakartı yükseltebilirseniz çok iyi olur bence
Sistem içerisinde yükseltme yapmayı düşünmüyorum sorun olmaz sanırım Admin

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Neden ki zaten hedefim sistem sonrası sadece sıvı soğutucu + ileride ram eklemek. Benim OC vs. işim olmayacak o yüzden yeterli olacağını düşünüyorum
Hocam slot soğutma ve hız farkı varmış bende az önce öğrendim @yunusx36 sayesinde .
Ama size kalmış yinede

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Sistem içerisinde yükseltme yapmayı düşünmüyorum sorun olmaz sanırım Admin
yo sorun olacağından değil sadece daha iyi olur mantığında sonradan üzülmeyin

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Kasa olarak kesinlikle TD500 alın 650W rahat yeter. İCUE 4000X de egzoz fan dahi yok önü cam kartın sıcaklık değerleri yukarı çıkar
kasada egzoz fanı var ama fotoda gözükmüyor kasanın yorumlarındada aynı şey yazıyor mesh olsa iyi olurdu 4000d gibi ona katılıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri