Rgb istemiyordum hocam zaten kasada , ram ve ekran kartı rgbsi var tek.Çok iyi tek eksiği rgb olmuş hava akışı olarak gayet iyi.
Alın hocam bence hayırlı olsun şimdidenM2 1TB , Anakart 550M-E yükseltmesiyle alıyorum???
Bu şekilde iyi olur tek tek toplama düşünürseniz yeni çıkan 3060 ti plus 3070e denk bir kart olan bir sistem toplayabiliriz.M2 1TB , Anakart 550M-E yükseltmesiyle alıyorum???
Slot ve soğutma yazıcaktım yanlış yazmışım hocam pardonSlot soğutmanın faydası ne bilgi verirmisin?
2 tane m2 ssd yuvası ve ram slotu farkı + soğutma + aurasync rgb yöneticisi var ve tuf serisinden yani baya artısı var ben almadım pişman oldum açıkçası..Slot ve soğutma yazıcaktım yanlış yazmışım hocam pardon
a520m-a da 4 ram slotu var b550 de aralarında ram slotu farkı yok hocamSlot ve soğutma yazıcaktım yanlış yazmışım hocam pardon
2 tane m2 ssd yuvası ve ram slotu farkı + soğutma + aurasync rgb yöneticisi var ve tuf serisinden yani baya artısı var ben almadım pişman oldum açıkçası..
m.2 hocam seçinKingston 1TB NV2 ssd mi seçeyim yanlız bu M2 ssd değil sanırım?
Özele bakarmısınızm.2 hocam seçin
ödeme kısmında sorun yaşıyor musun?Özele bakarmısınız
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için yinede herşeyin hayırlısı diyelim![]()
Birazdan denicem almayıödeme kısmında sorun yaşıyor musun?
Hocam siteden bakarak söyledim bende bilmiyorum yanlış olabilir sitedekia520m-a da 4 ram slotu var b550 de aralarında ram slotu farkı yok hocam![]()
büyük ihtimalle farklı model için söylediHocam siteden bakarak söyledim bende bilmiyorum yanlış olabilir sitedeki
Ekli dosyayı görüntüle 12322
Hocam birde kingston 1 tb ssddeki hızların tamamını alabilir miyim bu kartta?Ram slot farkı yok ekran kartı slot farkı mevcut. 3.0 VE 4.0 olarak fark var.
Alırsınız bu ssd 3x4 gen anakarttınız da 3x4 genHocam birde kingston 1 tb ssddeki hızların tamamını alabilir miyim bu kartta?
Anladım teşekkür ederim birde açıkçası pişman oldum ama sizce bu kartta beni baya götürür mü düşünceniz nedir?Alırsınız bu ssd 3x4 gen anakarttınız da 3x4 gen
Overclockla işiniz yoksa götürür.Anladım teşekkür ederim birde açıkçası pişman oldum ama sizce bu kartta beni baya götürür mü düşünceniz nedir?
Overclock belki ilerde yapmak isteyebilirim o zamanda direkt anakart değiştirir birde ram eklerim zaten şuanlık benim için önemli olan pcnin hızlı olmasıOverclockla işiniz yoksa götürür.