Yardım Bilgisayar Aniden Dondu

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
az önce lol oynarken oyunun ortasında bilgisayarım aniden dondu ses vs geliyordu oyundan ancak herhangi bir kıpırdama veya alt tab hiçbir şeklilde olmuyordu bu sorun neyden kaynaklı olabilir acaba lütfen yardımcı olur musunuz?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
az önce lol oynarken oyunun ortasında bilgisayarım aniden dondu ses vs geliyordu oyundan ancak herhangi bir kıpırdama veya alt tab hiçbir şeklilde olmuyordu bu sorun neyden kaynaklı olabilir acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
yüksek ihtimalle yazılımdan kaynaklı olmustur, bir daha olursa format isi cözer

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
yüksek ihtimalle yazılımdan kaynaklı olmustur, bir daha olursa format isi cözer
ne gibi bir yazılımsal sorun olabilir ki ben nadir de olsa bu durumu yaşıyorum bazen reset atıyorum pc ye kasadan düzeliyor ama çok can sıkıyor bu durum bazen oyunun tam ortasında gidiyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
ne gibi bir yazılımsal sorun olabilir ki ben nadir de olsa bu durumu yaşıyorum bazen reset atıyorum pc ye kasadan düzeliyor ama çok can sıkıyor bu durum bazen oyunun tam ortasında gidiyor
Sistem ile uyumlu olmayan bir yazılım, döngüye giren bir uygulama, hatalı aygıt sürücüleri, bozuk dosyalar, korumalı sistem dosyaları üzerine yazmaya çalışan virüs veya kötü amaçlı yazılımlar cihazda donmaya neden olabilir.

bide amd kartlar yazılımsal olarak pek iyi değil

KS

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Sistem ile uyumlu olmayan bir yazılım, döngüye giren bir uygulama, hatalı aygıt sürücüleri, bozuk dosyalar, korumalı sistem dosyaları üzerine yazmaya çalışan virüs veya kötü amaçlı yazılımlar cihazda donmaya neden olabilir.

bide amd kartlar yazılımsal olarak pek iyi değil
valla doğru bildiniz hocam amd ekran kartı kullanıyorum 6650xt. Peki bu durumu nasıl çözebilirim bozuk sürücü veya yazılımsal hatayı?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
valla doğru bildiniz hocam amd ekran kartı kullanıyorum 6650xt. Peki bu durumu nasıl çözebilirim bozuk sürücü veya yazılımsal hatayı?
malesef amd kart kullammadıgım icin bilmiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri