B BuzluBadem Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 24 Şub 2021 Mesajlar 9 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 27 May 2021 #1 Pek anlamadığım için İstanbul içerisinde güvebilir bir yer arıyorum bilgisayarla alakalı sorunlarımı çözemediğimden ötürü.
Pek anlamadığım için İstanbul içerisinde güvebilir bir yer arıyorum bilgisayarla alakalı sorunlarımı çözemediğimden ötürü.
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 27 May 2021 #2 Bildiğim bir yer yok ama bilgisayar toplamada QP Bilişim ücretli toplama yapıyorlar. Belki bakımda yapıyorlardır bir arayın isterseniz.
Bildiğim bir yer yok ama bilgisayar toplamada QP Bilişim ücretli toplama yapıyorlar. Belki bakımda yapıyorlardır bir arayın isterseniz.
KS B BuzluBadem Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 24 Şub 2021 Mesajlar 9 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 27 May 2021 Konu Sahibi #3 Teşekkür ederim. Tka bilişim diye bir yer buldum yorumlarıda fena değil gibi duruyor, duymuşmuydunuz daha önce burayı
Teşekkür ederim. Tka bilişim diye bir yer buldum yorumlarıda fena değil gibi duruyor, duymuşmuydunuz daha önce burayı
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,146 Konum 34 | İstanbul Anadolu 27 May 2021 #4 Daha önce duymadım ki tuhaf birde benim oturduğum bölgede yeri Sultanbeyli.