- Tepki
- 0
çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durumEkli dosyayı görüntüle 30718
hocam böyle hepsi yeşil
çok geçmiş olsun can sıkıcı bir durumEkli dosyayı görüntüle 30718
hocam böyle hepsi yeşil
hocam teşekkürler yine rahatsız ediyrum ama bu format atarken windowsu yükle dosyaları ayaları ve uygulamaları koru desem olurmuçok geçmiş olsun can sıkıcı bir durum
İstersen dene ama dosyalardan dolayı sorun varsa sorun cözülmeyebilirhocam teşekkürler yine rahatsız ediyrum ama bu format atarken windowsu yükle dosyaları ayaları ve uygulamaları koru desem olurmu
kesin olsunn diyosun yaniİstersen dene ama dosyalardan dolayı sorun varsa sorun cözülmeyebilir
ben olsam kesin yapardım, sorun tekrarlarsa içim rahat garantiye götürürdümkesin olsunn diyosun yani
reis dediğin gibi yaptım her türlü desteğin cevabın için çok teşekkürler allah razı olsun çok teşekkürler iyi akşamlarben olsam kesin yapardım, sorun tekrarlarsa içim rahat garantiye götürürdüm
hekese iyi günler arkadaşlar laptopa format atmaya gerekte yokmuş format attım driver ları vs hepsini yükledim birkaç gün oyun oynadım sıkıntı yoktu sonra lenovo vantage den pil ömrünü uzat diye bir ayar var önceden de açıktı ben bunu açtım sonra donmalar tekrar başladı ayarı kapatınca donmalar gitti artık yaşamıyorumreis dediğin gibi yaptım her türlü desteğin cevabın için çok teşekkürler allah razı olsun çok teşekkürler iyi akşamlar