Yardım Bilgisayar Ekran Kartından Arada Birşeyler Oluyor Anlayamıyorum

XGVH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şimdi den yardımın İçin teşekürler Yaşadım Sorunlar Şunlar Bilgisayar Masaüstü ve Nedense Arada Çok da Nadir değil Bilgisayardayken Mesela Oyunda Yada Video Deyken Nedensizce Ekran Gidiyor Ve Sanki Pc Kapanmış imajı veriyor Ama Ekran Kartı Son Hızda Çalışıyor Gibi Ve Bilgisayar Hiç kapanmıyor Hala Açık kalıyor Ve Pc yi yeniden Açtığımda Sanki Hiçbirşey Olmamış gibi devam ediyor bunlar yeni bir uygulama Açarken sıklıkla Oluyor Ben Hiçbirşeyden anlamadım ekran kartı RTX 3050 Anakart B450M H İşlemci Amd Ryzen 5 4500 6 core processor Ram 16 GB DirectX Sürümü 12 Windows 11 64 bit

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
kablo yada girişte bir sorun olabilir mi acaba farklı kablo yada farklı girişten deneme imkanınız varmı

veyahut başka monitörde ona göre sorunun nereden oldugunu bulabiliriz

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Şimdi den yardımın İçin teşekürler Yaşadım Sorunlar Şunlar Bilgisayar Masaüstü ve Nedense Arada Çok da Nadir değil Bilgisayardayken Mesela Oyunda Yada Video Deyken Nedensizce Ekran Gidiyor Ve Sanki Pc Kapanmış imajı veriyor Ama Ekran Kartı Son Hızda Çalışıyor Gibi Ve Bilgisayar Hiç kapanmıyor Hala Açık kalıyor Ve Pc yi yeniden Açtığımda Sanki Hiçbirşey Olmamış gibi devam ediyor bunlar yeni bir uygulama Açarken sıklıkla Oluyor Ben Hiçbirşeyden anlamadım ekran kartı RTX 3050 Anakart B450M H İşlemci Amd Ryzen 5 4500 6 core processor Ram 16 GB DirectX Sürümü 12 Windows 11 64 bit
Ekran kartına takılı güç kablosunu kontrol edin. Psu'unuz kaç watt ve ne marka?

KS

XGVH

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Xtc marka 600w

Bi denedin biraz Çıkıkmış taktım umarım düzelmiştir çünkü arada sırada yapıyor eğer geçmezse haber veririm hepinize yardımlarınız için çok teşekürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri