Bilgisayar ekranı siyah ve sadece imleç var

Jooule

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba ben dün bilgisayardayken aniden araç çubupum gitti masaüstüne döndüğümde tab ile hiç bir tane dosyam yoktu ve ekran simsiyahtı sadece fare imlecimle baş başa kalmıştım korktum o yüzden ilk olarak lqptobuma açma düğmesine uzunca bastım yani reset attım fakat geri açtığımda hayla aynı sorunla karşı karşıyaydım internette biraz araştırma yaptım yaptıktan sonra ctrl+alt+delete yöntemiyle görev yöneticisinden yeni görev yaparak explorer.exe yolunu denedim fakat bir çözüm alamadım daha sonra shift ve yapışkan tuşlar sayesinde denetim masasına ulaştım fakat bazı şeylerin bastığımda donarak başlamadıgı açılmadıgını gördüm zor bela sistemi geri yüklemeye başladım 1,2 saat bekledikten sonra hata aldım ve kapatmak zorunda kaldım formatsız bir çözüm nasıl bulabilirim güvenli modu denemeye çalıştım fakat geçmiyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben olsam format atardım ama illa deneyeceksen güvenli modda başlatmanın yolları Win 7 ve 8 için bu link Win 10 için bu linkteki bağlantıları kontrol edebilirsin nasıl olduğu yazıyor güvenli moda geçişin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri