Bilgisayar Format Attıktan sonra hatalar Almaya başladım

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar Merhaba windows 10 pro özel yanlızca wındonwsu yükle (gelışmış) seneçegını tıklayıp Format attım
Sonrasında Ekran kartı sürücüleri yüklü oldugu halde bı süreden sonra gırış yapamadım ve denetım masasına gıremedım
c windows system32 hatası bı hata ve benzerı hatalar ekran kararma donma gıbı sorunlar yaşıyorum
iyi anlıyan bırı lutfen yardımcı olablırmı

Sistemim
3060ti ekran kartı 32gb ram 1t m2 i7 işlemci anakart z690 asus ddr 4 Sistem böyle oyun fılende acmadım o yuzden

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Sürücüleri yüklerken bir sıkıntı yaşamış olmanız muhtemel.

Ekran kartı ve diğer sürücüleri tekrar yüklemeyi dener misiniz? Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız tekrar format atmak daha kolay olacaktır.
Tekrar format atıp, sürücülerin hepsini windowsun önerdikleri olarak kurabilirsiniz.

KS

Turkbeyi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
format atıp game ready sürücü / denetım masası sürücüleri / anakart sürücülerini güncelledım ekstradan yok dıe bılıyorum + ekran kartımı yuksek performans ayarlı ayarladım Cpu oyun acık degılken 50- 52 arası sıcaklıgı cokmu yoksa ıdaelmı oyun acıkkende 90 - 95 yuksek özellıklı ayarlı veyadda bı onerınız varsa dınlemek ısterım .

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
format atıp game ready sürücü / denetım masası sürücüleri / anakart sürücülerini güncelledım ekstradan yok dıe bılıyorum + ekran kartımı yuksek performans ayarlı ayarladım Cpu oyun acık degılken 50- 52 arası sıcaklıgı cokmu yoksa ıdaelmı oyun acıkkende 90 - 95 yuksek özellıklı ayarlı veyadda bı onerınız varsa dınlemek ısterım .
İsteğe bağlı güncelleştirmeleri de yapıyorum ben.

İşlemciniz nedir?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Cpu sıcaklıklarınız yüksek. Pro sürümde kararsız çalışma sorunları olabiliyor. Home sürümü ile devam edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri