Bios pilini çıkardın mı ?Ne yapıcam şimdi çıkarttım SSD yi sonraki işlem ne yapayım
Bios pilini çıkardın mı ?Ne yapıcam şimdi çıkarttım SSD yi sonraki işlem ne yapayım
O nerde ekran kartını mı çıkartmam lazım ben hiç anlamam bu işlerdenBios pilini çıkardın mı ?
Evet dur sana numara vereyim özelden ara görüntülü göstereyim tek tek. Böyle çok vakit alacak gibi.O nerde ekran kartını mı çıkartmam lazım ben hiç anlamam bu işlerden
Bios sıfırlayınca sorun çözüldümüO nerde ekran kartını mı çıkartmam lazım ben hiç anlamam bu işlerden
Yok dostum windows silinmiş ssd den tekrar windows yüklemesi gerekiyor arkadaşın. Bilmediği için sistemi aldığı yerden yardım alacaktı.Bios sıfırlayınca sorun çözüldümü
Windows silinsede ssd gözükmesi lazım değilmi çok anlamam donanımdan ama öyle diye biliyorumYok dostum windows silinmiş ssd den tekrar windows yüklemesi gerekiyor arkadaşın. Bilmediği için sistemi aldığı yerden yardım alacaktı.
Yok bazılarında gözükmüyor.Windows silinsede ssd gözükmesi lazım değilmi çok anlamam donanımdan ama öyle diye biliyorum