bulabildin miBilgisayar masam var ama çok dar klavye monitöre dayanıyor rahat olamıyorum. Bilgisayar masası veya ofis masası hangisi daha iyi olur sizce geniş bi masa bakıyorum. Bütçe max 2k
aslında hazır almak yerine yaptırmak daha uyguna gelmez mi ?Bilgisayar masam var ama çok dar klavye monitöre dayanıyor rahat olamıyorum. Bilgisayar masası veya ofis masası hangisi daha iyi olur sizce geniş bi masa bakıyorum. Bütçe max 2k
yaptirmak şuan biraz daha fazla bütçe ister amaaslında hazır almak yerine yaptırmak daha uyguna gelmez mi ?
suan 1.2k olmuş sen ne kadara almistin kiLAGKAPTEN/ADILS beyaz-koyu gri 120x60 cm çalışma masası - 19416768 | IKEA
LAGKAPTEN/ADILS beyaz-koyu gri 120x60 cm çalışma masası - 19416768 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.trSIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ben bu ikisi almıştım, biraz fiyatları artmış ancak yine uygun gibi. Kurulumu da basit ancak şarjlı yoksa sıkmak yorabilir. Masanın üstünde bir monitör, 2 klavye, 2 mouse, bir de laptop var. Kasa taşıyamayabilir o yüzden kasayı yerde kullanıyorum.
Geçen sene eylülde 800'e almıştım.suan 1.2k olmuş sen ne kadara almistin ki
anladım hocam teşekkürlerGeçen sene eylülde 800'e almıştım.
Bende bu modeli almayı düşündüm fakat 60cm lik genişlik beni masadan soğuttu. 27"monitör ve bile destekli klavye olduğu için min 140x70 cm istiyorum.LAGKAPTEN/ADILS beyaz-koyu gri 120x60 cm çalışma masası - 19416768 | IKEA
LAGKAPTEN/ADILS beyaz-koyu gri 120x60 cm çalışma masası - 19416768 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.trSIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Ben bu ikisi almıştım, biraz fiyatları artmış ancak yine uygun gibi. Kurulumu da basit ancak şarjlı yoksa sıkmak yorabilir. Masanın üstünde bir monitör, 2 klavye, 2 mouse, bir de laptop var. Kasa taşıyamayabilir o yüzden kasayı yerde kullanıyorum.
bana da biraz büyük bir şey lazım hem bu üstteki dandik gibi duruyorBende bu modeli almayı düşündüm fakat 60cm lik genişlik beni masadan soğuttu. 27"monitör ve bile destekli klavye olduğu için min 140x70 cm istiyorum.
Kardeşim o bütçe ile çok kaliteli bir şey bekleme. Bende eski tip bilgisayar masası olduğu için senin istediğin ölçülerde bir masa baktım, buldum da. Hatta YouTube'da montajı bile var. Fakat alanlar malzeme kalitesi konusunda iyi şeyler söylememiş.bana da biraz büyük bir şey lazım hem bu üstteki dandik gibi duruyor
benim butce 3k civarı vs ama bulamadım istediğime uygunKardeşim o bütçe ile çok kaliteli bir şey bekleme. Bende eski tip bilgisayar masası olduğu için senin istediğin ölçülerde bir masa baktım, buldum da. Hatta YouTube'da montajı bile var. Fakat alanlar malzeme kalitesi konusunda iyi şeyler söylememiş.
bende de eski tip pc masası varKardeşim o bütçe ile çok kaliteli bir şey bekleme. Bende eski tip bilgisayar masası olduğu için senin istediğin ölçülerde bir masa baktım, buldum da. Hatta YouTube'da montajı bile var. Fakat alanlar malzeme kalitesi konusunda iyi şeyler söylememiş.
Bilgisayar masam var ama çok dar klavye monitöre dayanıyor rahat olamıyorum. Bilgisayar masası veya ofis masası hangisi daha iyi olur sizce geniş bi masa bakıyorum. Bütçe max 2k
Bende bu modeli almayı düşündüm fakat 60cm lik genişlik beni masadan soğuttu. 27"monitör ve bile destekli klavye olduğu için min 140x70 cm istiyorum.
Kendi kullandığın masa hangisi linkler misin?CERAMİCAL ÇALIŞMA MASASI, 160 CM, CEVİZ, MS1 FİYATI - Vivense
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com
Kendi kullandığım masayı önerecektim fiystı 2.4 k olmuş o yüzden bunu öneriyorum
https://www.vivense.com/bera-calisma-masasi-atlanti-k-modeli.html benim kullandığım masa bu.Yere koyunca hiç sallanıyor diyemem sallanıyor sallayınca tekerlekli olmasından dolayı ama açılır kapanır olması hoşuma gitmişti kullanıyorum.Kendi kullandığın masa hangisi linkler misin?
https://ty.gl/y53fgwakxt indirirmde 2.8 e düşüyor
https://ty.gl/l5ph45wupu rgb siz bu da var. Kendim yaptırmaya kaksam aynı fiyata geliyor. 2.5k altında düzgün üzerine kasa koyacağım bir masa yok.