bilgisayarın arkasındaki psu on off tuşuna basarak kapatabilirsinizNe yapmam lazım kapamak için bois girdim ama anlamıyorujm
Biostan halledilebilecek bir hata. Sürekli on / off ile uğraşmayı önermiyorum.bilgisayarın arkasındaki psu on off tuşuna basarak kapatabilirsiniz
benimde aynı şekilde kulaklık ışığı falan sönmüyor
Önerilen işlemleri sende uygulayabilirsin.benimde aynı şekilde kulaklık ışığı falan sönmüyor
o ürünün linki var mı çok mantıklı.Sönmeyen kulaklık ışığım için bulduğum çözüm:
Ekli dosyayı görüntüle 7196
Led, laptop fan soğutucusu, gamepad şarjı gibi şeyler için bulduğum çözüm:
Ekli dosyayı görüntüle 7197
Mavi kabloya ben kendim biraz elektrik işlerinden anladığım için montajlama konusunu çözebildim. Kabloyu sıyırıp sadece aradan 5+ güç kablosunu keserek anahtara bağladım. Diğer data ve - hattına hiç dokunmadım. Bildiğin gece lambalarında vs kullanılan elektrik anahtarı ve bir usb kablosundan ibaret yani. Diğer HUB'ı önermem çünkü data konusunda sıkıntılı. USB 3.0 sıfır ve ek adaptörlü olan modelleri sıkıntı yaratmıyor ama biraz pahalılar. Sadece 5v enerji istasyonu gibi kullanıyorum. Hatta adaptörsüz kullanırsan 4 cihaza da çok yeterli gelmiyor. Eski bir Nokia telefon şarj aleti işimi görmüştü.o ürünün linki var mı çok mantıklı.
bütün ekipmanlar hep ısıgı acık duruyo deli oldum