- Tepki
- 8
Arkadaşlar 3 üstte de 360 mm radyator destegi vercek ferah bir kasa tavsiye eder misinz....4070 ti kasa ve 7600x islemcim atx anakartim var
Arkadaşlar 3 üstte de 360 mm radyator destegi vercek ferah bir kasa tavsiye eder misinz....4070 ti kasa ve 7600x islemcim atx anakartim var
Hocam bnun ust kismina 360mm taklmio die duydm ama emin misnz![]()
Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT501 Fanlı Siyah E-ATX Kasa özelliklerini incele, 6.349,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair 5000D AIRFLOW CC-9011210-WW ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.049,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bnun ust kismina 360mm taklmio die duydm ama emin misnz
www.asus.com
Cok pardon bnu degl lian li modelini kastettm yanlis kasayi atmism size ben lian li modelini cok sevdm ama onda nasildir hava akisiEkli dosyayı görüntüle 16147
![]()
TUF Gaming GT501|Kasa|ASUS Türkiye
TUF Gaming kasalar, hava akışını optimize edip düzenleyen fanlar içerir ve ayrıca geniş bir kablo yönlendirme alanı sunar. TUF Gaming'in imza estetiğini gururla taşıyan bu kasalar, TUF Gaming donanımının gelişen ekosistemiyle uyumlu, kullanıcı dostu sistemlere olanak tanır.www.asus.com
malesef max 240mm destekliyor yukarısı benim hatam unutmusumCok pardon bnu degl lian li modelini kastettm yanlis kasayi atmism size ben lian li modelini cok sevdm ama onda nasildir hava akisi![]()
lion ve CORSAIR iCUE 4000X malesef yok ,Gamepowere cok gevenmiyorm hocam ya peki CORSAIR iCUE 4000X modelinde 360mm destegi varmidr blginz var mi aceba
Msi Sekira 500X ya da RGB sevmem diyorsan Msi Sekira 500G. Mükemmel hava akışı ve sağlam malzemesi ile ömürlük bir kasa. Şimdiden hayırlı olsun ekipmanlar sağlam bayaArkadaşlar 3 üstte de 360 mm radyator destegi vercek ferah bir kasa tavsiye eder misinz....4070 ti kasa ve 7600x islemcim atx anakartim var
Tercihim lian li 3 oldu cok tesekkur ederm![]()
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.842,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair 470T RGB CC-9011215-WW ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 470T RGB CC-9011215-WW ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair 470T RGB CC-9011215-WW ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Rica ederim. Hayırlı olsun.Tercihim lian li 3 oldu cok tesekkur ederm![]()
Yunus hocam sna ayri ayri tesekkur ederm gercekten cok yardmci oldnRica ederim. Hayırlı olsun.