[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Merhaba millet.Bilgisayarımda bir 120lik ssd bulunmakta,bu ssd'nin içinde win10,1TB'lik bir hdd daha bulunmakta,onun içinde ise kişisel dosyalar ve oyunlarım var.Geçenlede 320gblik bir hdd buldum ve ona hackintosh mojave kurdum.Ondan sonra şehirdışına çıktım ama kasamı yanıma almıştım ama gittiğim yerde oyun oynamak uygun değildi o yüzden pek test edemedim.Eve geldiğimde ise EVEREST EAGLE EC337 kasamdan DARK SUPERNOVA kasasına geçiş yaptım.WIN10 açtım,hiç bir sıkıntı olmadı.Sonra oyun oynamayı denedim.Rainbow Six Siege açtım ve normalde mojave ve kasa değişiminden önce 100+ FPS alırken birden 30-70 arası almaya başladığımı farkettim.Kasayı açtım,ekran kartını çıkarıp taktım,rami çıkarıp taktım,hdd ve ssd taktım çıkardım ve bu çıkardıklarımın hepsini aynı zamanda temizledim.Ama hala aynı sonucu verdi bilgisayardaki her oyun.Bu problemin sebebi kasa değiştirmem midir yoksa mojave ile alakalı bir sıkıntı mı var ?[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Sistemim:[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]AMD Ryzen 2600 3.40GHz İşlemci[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Corsair 3000MHz 8GB Ram[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]RX580 Sapphire 8GB Ekran Kartı[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]MSI B450-A PRO Anakart[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Tauro M Plus 600W Güç kaynağı[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Bilgisayarın içinde ise 13 tane falan fan bulunmakta.[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Problemimin çözümü ne olabilir?[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Sistemim:[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]AMD Ryzen 2600 3.40GHz İşlemci[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Corsair 3000MHz 8GB Ram[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]RX580 Sapphire 8GB Ekran Kartı[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]MSI B450-A PRO Anakart[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Tauro M Plus 600W Güç kaynağı[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Bilgisayarın içinde ise 13 tane falan fan bulunmakta.[/font]
[font=-apple-system, BlinkMacSystemFont,]Problemimin çözümü ne olabilir?[/font]