Bilgisayar Kasmaya Başladı

Kayra0133

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
22
Valoranta gireyim dedim girmez olaydım ranked maçda oyuna giremedim oyun açılıyor ama resmen her 3 saniyede fln böle oyun gidiyor resmen ekran donuyor sesler geliyor ki gittiğinde w basıyosam o gittiği süre szarfında karakter kendi kafasına göre w fln basıyor dahaöncedende vardı fakat çok çok çok az oluyodu şimdi oyunu oynatmıyor ve oyundan çıktığımda 5 dk fln hertürlü kasa kasıyor

işlemci: ryzen 5 5500
8gb ram
rx570 ekran kartı
a320 s m2h anakart

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Valoranta gireyim dedim girmez olaydım ranked maçda oyuna giremedim oyun açılıyor ama resmen her 3 saniyede fln böle oyun gidiyor resmen ekran donuyor sesler geliyor ki gittiğinde w basıyosam o gittiği süre szarfında karakter kendi kafasına göre w fln basıyor dahaöncedende vardı fakat çok çok çok az oluyodu şimdi oyunu oynatmıyor ve oyundan çıktığımda 5 dk fln hertürlü kasa kasıyor

8gb ram
rx570 ekran kartı
a320 s m2h anakart
güç planı`dan acaba perfomans mı yoksa ekonomik hangi modda ordandan olabilir

Oswald

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47

8gb ram
rx570 ekran kartı
a320 s m2h anakart
Format at istersen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri