Bilgisayar Kendi Kendini Yeniden Başlatıyor.

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Selamlar , benim bilgisayarımda yaklaşık 2-3 aydır bazı oyunlarda birden bilgisayar kendini yeniden başlatmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım hiçbir şekilde ama yaklaşık 1 ay önce ısınmadan dolayıdır diye Kule Tipi Soğutucu aldım ve işlemcimin ısı sorunu düzeldi fakat hala aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Az önce OCCT adlı programı indirdim ve Power testini başlattım fakat daha 1. dakikadan bilgisayar yine kendini yeniden başlattı , powerda sorun mu var şimdi yoksa birisi galiba ekran kartına yük biniyor demişti sorun hangisinde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
787
Selamlar , benim bilgisayarımda yaklaşık 2-3 aydır bazı oyunlarda birden bilgisayar kendini yeniden başlatmaya başladı sorunun ne olduğunu anlayamadım hiçbir şekilde ama yaklaşık 1 ay önce ısınmadan dolayıdır diye Kule Tipi Soğutucu aldım ve işlemcimin ısı sorunu düzeldi fakat hala aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Az önce OCCT adlı programı indirdim ve Power testini başlattım fakat daha 1. dakikadan bilgisayar yine kendini yeniden başlattı , powerda sorun mu var şimdi yoksa birisi galiba ekran kartına yük biniyor demişti sorun hangisinde anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
hocam power cok eski bir model bence guncelleyin butceniz varsa.

KS

DenizYgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
önerdiğiniz bir power var mı

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
787
önerdiğiniz bir power var mı
hocam su an en fiyat performans bu urun mevcut. taiwan menseili japon kapasitorler mevcut

bu arada sorununuz islemci kule tipi sogutucudan kaynakli olabilir. tam oturtamamis olabilirisniz bir kontrol edin derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri