hayır vermiyorKendi kendine kapandığı zaman mavi ekran vb hata veriyor mu
Laptop mu masaüstümü ve hangi durumlarda kapanıyor oyun oynarken mi rastgele mi ?Arkadaşlar selam bilgisayarım kendi kendine kapanıyor servisine 2 kere gönderdim bir şey yok diyorlar kablolarını prizi her şeyi değiştim düzelmedi sorun m2 ssd de olabilir mi windows ona kurulu
masaüstü rastgelede kapanıyor oyun oynarken çoğunlukla oyun oynarkenLaptop mu masaüstümü ve hangi durumlarda kapanıyor oyun oynarken mi rastgele mi ?
evet bir anda kesiliyor servisine gönderdim ama bir şey yok diyorlarBı anda güç kesiliyor gibi oluyorsa PSUdan kaynaklı olabilir.
Sistemin parçalarını yazarmısın büyük ihtimalle PSU da problem var.masaüstü rastgelede kapanıyor oyun oynarken çoğunlukla oyun oynarken
evet bir anda kesiliyor servisine gönderdim ama bir şey yok diyorlar
Gtx 1650Sistemin parçalarını yazarmısın büyük ihtimalle PSU da problem var.
PSU nedirGtx 1650
ryzen 3 3100
8 gb 3000 mhz ram
bir normal ssd bir de m2 ssd var
fsp 500 watt 85 bronze sertifikası varPSU nedir
maalesef böyle bir şansım yok servisi de bir şey yok diyor elektiriklerde sıkıntı olabilir mi ?Baş şüpheli PSU gibi duruyor. Başka bir PSU ile deneyip görmek sonucu açığa çıkarır. Çevrenizde denemelik bir PSU bulabilir misiniz?
hocam şimdi sorun PSU damı onu test edicez.fsp 500 watt 85 bronze sertifikası var
Sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Yine de başka prize takabilirsiniz.maalesef böyle bir şansım yok servisi de bir şey yok diyor elektiriklerde sıkıntı olabilir mi ?
deneyeyim hemenhocam şimdi sorun PSU damı onu test edicez.
Önce AİDA64 indirin.
Sonra kırmızı alan içine aldığıma tıklayınEkli dosyayı görüntüle 12044
Açılan kısımda Local disk haric hepsini tikleyinEkli dosyayı görüntüle 12045
Ve sol alttan start diyin bi 5dk test devam etsin sonra stopa tıklayıp durdurun.
Önce bu testi yapın faydanıza olur.hocam şimdi sorun PSU damı onu test edicez.
Önce AİDA64 indirin.
Ve sol alttan start diyin bi 5dk test devam etsin sonra stopa tıklayıp durdurun.
size hangi sonucu ss atayımhocam şimdi sorun PSU damı onu test edicez.
Önce AİDA64 indirin.
Sonuca gerek yok sistemin yükte kapanıp kapanmayacağını test edicez kapanıp kapanmadığı hakkında bilgi vermeniz yetersize hangi sonucu ss atayım
yaptım 5 dakika test kapanma vs olmadıSonuca gerek yok sistemin yükte kapanıp kapanmayacağını test edicez kapanıp kapanmadığı hakkında bilgi vermeniz yeter
Tamam hocam tekrar bi 15-20 dklık bir test yapınyaptım 5 dakika test kapanma vs olmadı