- Konu Sahibi
tamamdır size dönüş yaparımTamam hocam tekrar bi 15-20 dklık bir test yapın
tamamdır size dönüş yaparımTamam hocam tekrar bi 15-20 dklık bir test yapın
yaptım yine bir kapanma vs olmadıTamam hocam tekrar bi 15-20 dklık bir test yapın
var mı hocam yapmam gereken başka bir şeyTamam hocam tekrar bi 15-20 dklık bir test yapın
evet rgbler sönüyor ama benim anlamadığım teknik servisi neden sorun yok diyorHocam kablolarda vs anlık sorunlar da oluşmuş olabilir. Kasanız RGB ise sistem kendiliğinden kapandığında ışıklar falan da sönüyorsa güç kaynaklı bir sorundur yani. Bir kablonun ezikliğinden,temassızlığından da kaynaklanabilir.
Birde OCTT testi deneyebiliriz bunda sonuçları atarsanız iyi olur. 6.2.0 sürümünü indirmeniz lazım. :var mı hocam yapmam gereken başka bir şey
tam siz yazmadan önce ben başlatmıştım bilgisayarın servisi yüklemişti programı aynı şekil yaptım işlemci max 77 ekran kartı max 75 görüyor sıcaklık değeri olarakBirde OCTT testi deneyebiliriz bunda sonuçları atarsanız iyi olur. 6.2.0 sürümünü indirmeniz lazım. :
Sonra ayarlara girin Kritik sıcaklığı 90 olarak ayarlayın. Sonra power bölümüne gelip SSE seçin ve testi başlatın 10-15 dk sürsün. Sıcaklıklar ne alemde bir bakın belki ısındığı için sistem kendini kapatıyor olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 12051Ekli dosyayı görüntüle 12052
onların gönderdiğini kullanıyorum şuandaDetaylı inceleme yaptıklarını düşünmüyorum veya örnek veriyorum güç kablosunda sorun vardır fakat göndermediniz. O tarz bir şey yaşandıysa da sorunu bulamamış olabilirler.
30 dakika yaptım testiBirde OCTT testi deneyebiliriz bunda sonuçları atarsanız iyi olur. 6.2.0 sürümünü indirmeniz lazım. :
Sonra ayarlara girin Kritik sıcaklığı 90 olarak ayarlayın. Sonra power bölümüne gelip SSE seçin ve testi başlatın 10-15 dk sürsün. Sıcaklıklar ne alemde bir bakın belki ısındığı için sistem kendini kapatıyor olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 12051Ekli dosyayı görüntüle 12052
Servisten gelince sıkıntı yaşadınız mı hiç PSU da sıkıntı görünmüyor testleri geçtitam siz yazmadan önce ben başlatmıştım bilgisayarın servisi yüklemişti programı aynı şekil yaptım işlemci max 77 ekran kartı max 75 görüyor sıcaklık değeri olarak
onların gönderdiğini kullanıyorum şuanda
30 dakika yaptım testi
evet yaşıyorum maalesef neden böyle yapıyor hiç anlamış değilim bugün servisten yeni geldi yine aynı şekil kapandı önceden kapandığı zaman tekrar açınca ekrana görüntü gelmiyordu bugün yine kapandı 2 kere açıldı bu sefer geldi görüntü acaba evimde ki elektirik donanımında mı sıkıntı varServisten gelince sıkıntı yaşadınız mı hiç PSU da sıkıntı görünmüyor testleri geçti
Birde ssdleri test edin HD tune Pro programını indirin Error Scan kısmına girin Quick Scan tikini kaldırın ve testi başlatın her iki ssd yi de test edinevet yaşıyorum maalesef neden böyle yapıyor hiç anlamış değilim bugün servisten yeni geldi yine aynı şekil kapandı önceden kapandığı zaman tekrar açınca ekrana görüntü gelmiyordu bugün yine kapandı 2 kere açıldı bu sefer geldi görüntü acaba evimde ki elektirik donanımında mı sıkıntı var
tamamdır deniyorumBirde ssdleri test edin HD tune Pro programını indirin Error Scan kısmına girin Quick Scan tikini kaldırın ve testi başlatın her iki ssd yi de test edin
ikisini aynı anda edebiliyor muyum yoksa ayrı ayrı mıBirde ssdleri test edin HD tune Pro programını indirin Error Scan kısmına girin Quick Scan tikini kaldırın ve testi başlatın her iki ssd yi de test edin
Birde ssdleri test edin HD tune Pro programını indirin Error Scan kısmına girin Quick Scan tikini kaldırın ve testi başlatın her iki ssd yi de test ed
Temiz sıkıntı yokbu windowsun kurulu olduğu ssd
buda diğer ssdTemiz sıkıntı yok
ssdlerdede sıkıntı yok. Aklıma son olarak sıcaklık geliyor. ısındığı için kapanıyo olabilirbuda diğer ssd
o zaman yakın zamanda termal macun yenileyeyimssdlerdede sıkıntı yok. Aklıma son olarak sıcaklık geliyor. ısındığı için kapanıyo olabilir