Yardım Bilgisayar Kendiliğinden Reset Problemi

ozdmrbsr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha öncede bir konu açmıştım. Bugun Olay görüntüleyicisini kontrol ettiğimde bazı hatalarla karşılaştım. Uyarı adı altında
LSA paketi beklendiği gibi imzalanmadı. Bu, Credential Guard.

PackageName: msv1_0 ile beklenmeyen davranışlara neden olabilir
böyle bir hata var ve
LSA paketi beklendiği gibi imzalanmadı. Bu, Credential Guard.

PackageName: sfapm ile beklenmeyen davranışlara neden olabilir bunun gibi hatalar

ardından hata olarak
luafv hizmeti şu hata nedeniyle başlatılamadı:
Sürücünün yüklenmesi engellendi
bu var.

bu hatalardan dolayı bilgisayar kendisini resetliyor olabilir mi ?

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Nasıl durumlarda resetliyor? Mesela yük altındayken mi? Açılırken mi yoksa oyundayken mi yada düzensiz mi reset atıyor?

KS

ozdmrbsr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gta 5 hogwars gibi oyunlarda yük olduğu zaman mesela hogwarsda filipendo büyüsünü sallıyorum reset atıyo bazen hiç atmıyor gta 5 de bugun çok düzenli gidiyor ertesi gün en kötü 1 2 defa pc resetliyor bazı ağır yük durumunda

Racesta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
gta 5 hogwars gibi oyunlarda yük olduğu zaman mesela hogwarsda filipendo büyüsünü sallıyorum reset atıyo bazen hiç atmıyor gta 5 de bugun çok düzenli gidiyor ertesi gün en kötü 1 2 defa pc resetliyor bazı ağır yük durumunda
Birebir aynı sorunu yaşıyorum ve ne çözüm bulabildim ne de sorunun sebebini, tek bildiklerim ekran kartı takılı değilken lol valorant vs oynayabiliyorum ve aynı sorunu asla yapmıyor ama 4070Tİ ekran kartımı taktığımda sizin yaşadığınız gibi tamamen rastgele bazen ard arda olacak şekilde sorun zuhur ediyor ne yapmalıyım bilemedim. Ekran kartını servise gönderdim hiçbir sorunu yok dediler geriye tek şüpheli güç kaynağı kaldı ama emin olmadan yenisine de para vermek istemiyorum açıkcası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri