Bilgisayar Mavi Ekran

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Bilgisayar normal çalışıyordu oyun oynuyodum bir anda hiçbirşey yokken ekran mora döndü ardından yeniden başlattı ama açılmadı dondu kaldı bende başlata basılı tutup kapatıp açtım şuan sorun yok ama neden böyle bişey yaptıki aklıma takıldı windows 11 ile alakalı olma ihtimali varmı ? normalde sorunsuz çalışıyordu

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Mavi Ekran hatası alıyorsan Ekran Kartına FurMark testi yap ekran kartında sıkıntı olabilir

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Mavi Ekran hatası alıyorsan Ekran Kartına FurMark testi yap ekran kartında sıkıntı olabilir
aslinda hocam mavi ekran degildi oyun oynuyodum ekran mora döndü sonra yeniden başlatti sistem ,kapatip actim açıldı ama yinede aklimda bir şüphe oluştu şimdi yeniden olur mu diye işlemci Ryzen 5 7600x Anakart Msi Pro x670-p bunlarla alakali olma ihtimali varmı özelikle Anakart yeni çıktı am5

evde değilim de aksam gidince bakicam yine yapicak mi

Retron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam Ana kartın yazılımsal testi yok işlemciye Prime95 testi yapabilirsin ısı derecesi yükseliyorsa sıkıntı vardır. Bide Hocam Hangi Oyunda Yaptı Bunu

KS

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Hocam Ana kartın yazılımsal testi yok işlemciye Prime95 testi yapabilirsin ısı derecesi yükseliyorsa sıkıntı vardır. Bide Hocam Hangi Oyunda Yaptı Bunu
lol de yaptı islemcide değerler normal hocam ya 60-70 aralığında sıcaklık bakalim tekrarliycak mi duruma göre bakicam artık ama cok sacma daha 1 hafta oldu montajlayali korkutuyor açıkçası

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri