Evet uyumlu.Kingston KC3000 2TB 7000-7000MB/s NVMe PCIe 4.0 m.2 Gen4 SSD
bütçede sıkıntı yok sadece parçaların uyumlu olup olmadığını sordum
ram fiyat olarak daha iyiZotac NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
Asus Prime Z690-A 6000mhz(OC) RGB M.2 1700p ATX
Fsp Hydro G Pro HG2-750 80+ Gold
Intel Core i7-13700K 3.40GHz (Turbo 5.40GHz) 30MB Cache 16 Çekirdek LGA1700 13.Nesil
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm
Apacer Panther RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5 CL40
Dragos Warfire 7x Argb Siyah kasa
ram olarak bunu alabilirim ama bana parçaların uyumlu olduğunu söyleyebilirsenram fiyat olarak daha iyi
dostum bende aynı anakartı ve bu rami kullanıyorum gayet uyumlu.. fakat şöyle bir şey var asus bu anakart için g-skill ramleri önermekte.. ancak ben kingston tercih ediyorum..ram olarak bunu alabilirim ama bana parçaların uyumlu olduğunu söyleyebilirsen
overclock yapmayı düşünürsen ileride psu 1000 veya 1200w tercih etmeni öneririm..ram olarak bunu alabilirim ama bana parçaların uyumlu olduğunu söyleyebilirsen
senin ekran kartın nedostum bende aynı anakartı ve bu rami kullanıyorum gayet uyumlu.. fakat şöyle bir şey var asus bu anakart için g-skill ramleri önermekte.. ancak ben kingston tercih ediyorum..
Darboğaz yapmaz.hepsi uyumlu mu kasaya sığar yani bu parçalar demi
darboğaz sıkıntısı yaşatırmı
4070 ti asus kullanıyorsenin ekran kartın ne
imzada yazıyor.. asus tuf 4070tisenin ekran kartın ne
biliyorumimzada yazıyor.. asus tuf 4070ti
Yani o fiyata belki daha iyisi bulunur diye dedim ama sen sorma diyorsam sormamçok tutuyo hiç sorma ben aydan aya alacağım parçaları
aslında ekran kartım zotac değil de yurt dışı ekran kartı olduğu için tr de gözükmüyo
inanmadıysan fotoğraf atarım hiç sıkıntı yok
hesaplamam gerekiyor biraz beklemelisinYani o fiyata belki daha iyisi bulunur diye dedim ama sen sorma diyorsam sormam