Bilgisayar sol tusa tikladigimi saniyor

MerT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=x-small][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Merhaba arkadaslar,bilgisayarimi bugun 1 saat once Malwarebyte virus programi ile tarattiktan ve cikan viruslari temizleyip yeniden baslattiktan sonra bilgisayar sanki sol tusa basili tutuyormusum gibi yapiyor.Mesela not defterine yazi yazmaya kalksam sanki baska bir yere tikliyorumda yazmami engelliyor 1-2 saniyede gidip geliyor sekmeye tiklama.Sol alttaki baslata felan basamiyorum hep tikladigimi sandigindan.Hic birsey yapamiyorum suan.Simdiden tesekkur ederim.[/font][/font][/size]

Odunadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Virüsler silinmemiş olabilir çoğalmışta olabilir Malwarebyte'ı ilk senden duyuyorum doğrusu Formatlık bişey gibi görünüyor...

KS

MerT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Odunadam' Alıntı:
Virüsler silinmemiş olabilir çoğalmışta olabilir Malwarebyte'ı ilk senden duyuyorum doğrusu Formatlık bişey gibi görünüyor...

Reklam virusu bulasmis sanirsam internette arastirinca bilindik bir sitede bu programi gordum o yuzden bunu kullandim alttaki yorumlarda duzgun olunca fakat virus uyarisi kesildi simdi bu basladi.Formatlik birsey oldugunu sanmiyorum ben.

Hüseyin Bütüner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MerT' Alıntı:
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][size=x-small][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Merhaba arkadaslar,bilgisayarimi bugun 1 saat once Malwarebyte virus programi ile tarattiktan ve cikan viruslari temizleyip yeniden baslattiktan sonra bilgisayar sanki sol tusa basili tutuyormusum gibi yapiyor.Mesela not defterine yazi yazmaya kalksam sanki baska bir yere tikliyorumda yazmami engelliyor 1-2 saniyede gidip geliyor sekmeye tiklama.Sol alttaki baslata felan basamiyorum hep tikladigimi sandigindan.Hic birsey yapamiyorum suan.Simdiden tesekkur ederim.[/font][/font][/size]

büyük ihtimal virüsten kaynaklı sistem dosyası silinmiş farenin ayarları bozulmuştur hangi işletim sistemini kullanıyorsan dvd ye veya usb ye çek sistem dosyalarını onar yap büyük ihtimal düzelir

KS

MerT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
G3L98Z.png

Windows 10'u sıfırladım sorunum düzeldi teşekkür ederim cevaplarınız için fakat şimdi de ekran tablet modunda gibi görünüyor ayarlardanda baktım 2 ayardan başak görüntü ayarı seçilmiyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Az önce görüntü ve kişiselleştirmeden uğraşırken USB çıkartırken çıkan ses geldi düzeldi nasıl olduysa. :D

E

expert

Guest
Hatalarla dolu w10 nasıl hata vereceği hiç belli olmuyor

KS

MerT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
TeknoSoft_YZ' Alıntı:
Hatalarla dolu w10 nasıl hata vereceği hiç belli olmuyor

Şu zamana kadar hiç birşey yaşamamıştım zaten olmasının nedeni de büyük ihtimal benim hatamdı yanlış bir dosyayı indirince virüs çıktı. :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri